Med SPA

Centrul de medicină estetică și cosmetologie.

Med SPA CENTRU

Centrul de medicină estetică și laser Aquaterra a fost inaugurat la sfârsitul anului 2014 fiind și astăzi  unicul centru de medicină estetică dedicat celei mai plăcute și mai intense experiențe, fiind dotată cu cele mai moderne echipamente tehnologice pentru dermatologie și cosmetologie.

Veți obține doar entuziasm și bucurie de la rezultatele obținute, fiind vizibile după prima sedință la Centrul de medicină estetică și laser Aquaterra!
Pentru informații suplimentare și programări ne puteți contacta la nr. de telefon: (022) 26 76 36
bd. Decebal 6/4
Cosmetologie

Cosmetologie

O abordare cuprinzătoare pentru a rezolva orice problemă în materie de corp frumos și sănătos și facial!

 • LPG

  Liderul mondial în corectarea figurii. LPG endermologic vid-role lipomassage rula procesele de ardere a grasimilor, reduce volumul corpului și manifestările de celulita, va strânge pielea.

  45 min – 25 u.c.

 • Cavitație Imperium

  Liposucția non-chirurgicală este distrugerea grăsimii corporale.
  Cele mai recente evoluții științifice permit cu ajutorul ultrasunetelor să distrugă celulele grase, care sunt apoi excretate inofensiv din organism cu fluxul sanguin și limfatic. Cea mai modernă metodă de eliminare a depozitelor de grăsimi locale în zonele cu probleme, tratamentul celulitei și netezirea neregulilor pielii!

  Cursul recomandat de 4-7 proceduri pentru o zonă problematică o dată pe săptămână.

  30 min - 30 u.c.

 • Presoterapie

  Procedura stimulează fluxul limfatic, cu ajutorul căruia produsele de descompunere a celulelor grase sunt excretate din organism. Prin urmare, presoterapia se recomandă după cavitație pentru a accelera rezultatele.

  40 min - 15 u.c.

 • Miostimulare

  Formarea pasivă a mușchilor fără sarcină pe sistemul musculo-scheletic. O procedură excelentă pentru arderea grăsimilor, întărirea mușchilor și oferirea unui contur frumos corpului. Un curent electric slab transmite semnale către mușchi, determinându-i să se contracteze ca în timpul antrenamentului.
  Miostimularea este potrivită în special pentru dvs. dacă stați mult timp și faceți puțin exercițiu.

  Cursul recomandat de 10 proceduri de 2-3 ori pe săptămână.

  40 min. - 15 u.c.

 • RF lifting Imperium (corp)

  Cea mai recentă tehnologie unică de întinerire și ridicare non-chirurgicală a picioarelor și abdomenului, brațelor, gâtului și altor zone ale corpului prin impulsuri RF active. Impulsurile încălzesc pielea și declanșează procesul natural de formare a noilor fibre de colagen, reînnoind pielea și întinerind-o.

  Rata recomandată de 5-10 proceduri 1 o dată la 3-4 săptămâni

  40 min - 25 u.c.

 • LPG (față)

  O procedură plăcută și confortabilă de ridicare a feței și a gâtului, oferindu-vă feței forma ovală corectă. În mod eficient elimină a doua bărbie, ameliorează umflarea, reduce ridurile și îmbunătățește tenul. Pielea ta devine din nou elastică și radiantă, ești adorabil și încrezător!

  Procedura se efectuează pe aparatul original, folosind tehnologia brevetată „Cosmecanica” de la compania de renume mondial LPG – lider mondial pe piața echipamentelor cosmetice pentru modelarea și corectarea figurii, tratamentul celulitei și întinerire.

  30 min - 15 u.c.

 • Peeling facial cu ultrasunete

  O procedură complet nedureroasă care curăță eficient pielea fără a o răni. Îndepărtează particulele moarte ale pielii, îngustează porii, eliminând strălucirea grasă și îmbunătățind tenul. Potrivit pentru toate tipurile de piele.

  30 min - 20 u.c.

 • RF lifting Imperium (față)

  Cea mai recentă tehnologie unică de întinerire și lifting non-chirurgical al pielii cu impulsuri RF active. Impulsurile stimulează circulația sângelui, încălzirea țesuturilor, contribuie la reducerea fibrelor de colagen, oferind un efect de ridicare. În același timp, procedura declanșează procesul natural de formare a noilor fibre de colagen, reînnoind pielea și întinerind-o.

  Cursul recomandat: 4-6 proceduri 1 o dată la 3-4 săptămâni.

  45 min - 25 u.c.

 • Îngrijire cosmetică

  O procedură obligatorie pentru orice femeie care tinde să arate întotdeauna minunat! După un diagnostic special, cosmetologul nostru profesionist vă va alege exact tipul de îngrijire de care are nevoie pielea:
  • lifting
  • anti-age (anti-îmbătrânire) îngrijire
  • îngrijirea pielii grase și problematice
  • îngrijirea pielii cu hiperpigmentare și cuperoză
  • îngrijirea pielii sensibile
  Frecvența recomandată a procedurilor 1 o dată pe săptămână.

  Classic: 50 min- 25 u.c. Premium: 50 min - 35 u.c.

 • Curățarea mecanică a feței

  Curățarea mecanică, În același timp, curățarea delicată a feței cu un gel special care dezvăluie porii. Vă va ajuta să scăpați de punctele negre de pe piele și să împiedicați apariția acneei, păstrând pielea frumoasă și sănătoasă. Curățarea feței este recomandată înainte de începerea cursului procedurilor de întinerire.

  90 min – 30 u.c.

Cosmetologie cu laser

Cosmetologie cu laser

Una dintre cele mai moderne metode de combatere și eliminare a defectelor corporale și faciale.

 • EPILARE LASER

  Light Sheer Duet este una dintre cele mai bune lasere care sunt disponibile astăzi. De asemenea, este considerată „standardul de aur” de către mulți practicanți și are rezultate excelente pe mai multe tipuri diferite de piele.
  Light Sheer Duet este o progresie enormă pentru epilarea cu laser: este mult mai rapid, iar nivelul de confort este semnificativ mai bun, are tehnologie de asistență-vacuum si o zonă mai mare de acoperire. LightSheer Duet poate trata spatele și picioarele confortabil în numai 15 minute, fără anestezie și geluri.
  Recomandăm să efectuați 6-8 ședințe, câte o dată în 6-8 săptămâni.
   • Axile – 23 euro
   • Bikini – 36 euro
   • Bikini Brazilian – 45 euro
   • Gambe  – 60 euro
   • Picioare de la 86 euro (86/113/130)
   • Spatele de la 68 euro (68/86/113)
   • Pieptul de la 50 euro (50/68)
   • Mâinile de la 45 euro (45/63)
   • Mustață –  14 euro.

 • Regenerarea cu laser

  Regenerarea cu laser – cea mai recentă metodă de corectare a modificărilor legate de vârstă ale pielii. Sub influența fasciculului laser, producția de colagen și elastină în dermă crește, îndepărtarea ridurilor mici, a vaselor vizibile, a pigmentării, o îmbunătățire semnificativă a culorii și a stării pielii. Întinerirea cu laser suspendă procesele de îmbătrânire, în timp ce pielea nu este deteriorată. Reabilitarea nu necesită.

 • Eliminarea defectelor pielii

  Eliminarea cu laser a defectelor pielii: pigmentare, vase dilatate, cicatrici și multe altele.

 • Tratamentul Acneei

  Specialiștii calificați și aparatele avansate Aquaterra Med SPA vă vor ajuta în lupta împotriva acneei (acneei), precum și în îndepărtarea cicatricilor și cicatricilor post-acnee.

 • Diagnosticul și îndepărtarea neoplasmelor

  Cu ajutorul unor dispozitive speciale în Aqua terra Med SPA, este posibilă diagnosticarea și îndepărtarea calitativă a neoplasmelor (molii, negi, papilom și altele).

Medicină Estetică

Medicină Estetică

Metode moderne de corectare a datelor externe ale unei persoane cu ajutorul tehnicilor medicale.

 • Mezoterapie

  Mezoterapia este o metodă de medicină alternativă care implică injecții de vitamine, enzime, hormoni și extracte de plante pentru întinerirea și strângerea pielii, precum și îndepărtarea excesului de grăsime.

 • Biorevitalizare

  Biorevitalizarea este o procedură în care injecțiile cu acid hialuronic sunt injectate în piele. Acidul hialuronic-o componentă naturală a celulelor noastre, cu vârsta devine din ce în ce mai puțin, dar această componentă este responsabilă pentru hidratarea pielii. Când începe procesul, pielea își pierde elasticitatea, devenind uscată, apar riduri pe ea.

 • Remodelare corporală

  Remodelare corporală – aceasta procedura se realizeaza prin introducerea in interiorul pielii geluri-de umplutură (de umplutură) care sunt aplicate pe scară largă pentru a efectua următoarele proceduri cosmetice: lupta cu ridurile, completarea volumului de țesut, modificarea formelor de buze, eliminarea defecte estetice faciale si corporale.

 • 3D Lifting

  3D lifting este o nouă tehnică cosmetică pentru armarea pielii. Este un sistem compus dintr-un ac de conducere injectabil și un fir în sine care este fixat la capătul ascuțit al acului. Treptat, firele se dizolvă, se dezintegrează în elementele obișnuite ale corpului-apă și dioxid de carbon.