FOTONA 4D

LIFTINGUL SI VOLUMIZAREA PERSISTENTA, FARA INJECTII

Fotona 4D presupune o serie de tratamente laser sinergice, non-invazive, la nivelul fetei, atat in exterior cat si in cavitatea bucala, permitand stimularea si contractia colagenului la nivelul intregii grosimi a fetei.

Combinand doua lungimi de unda (Er:YAG si Nd:YAG) in 4 modalitati de tratament, tratamentul anti-aging este abordat la 4 niveluri diferite, actionand profund, mediu si superficial la nivelul structurii pielii, precum si tratamentul imperfectiunilor.

Cele 4 “dimensiuni” ale Fotona 4D se refera la cele patru tratamente distincte care combat imbatranirea faciala fara perioade de recuperare, putand fi efectuata tot timpul anului.

SMOOTHLIFTIN

Tratament revolutionar efectuat intraoral care stimuleaza contractia colagenului. Aditional efectului imediat constand in contractia fibrelor de colagen, este initiata generarea formarii fibrelor noi de colagen.

Efectele sunt: imbunatatirea globala a fermitatii si elasticitatii tesuturilor tratate, precum si corectia si atenuarea ridurilor nazolabiale din interior, asemanator umplerii cu acid hialuronic.

PIANO

O modalitate unica prin folosirea unui puls ultra lung, avand ca efect incalzirea globala a tesuturilor, rapida si sigura, din exterior, determinand un efect global de intindere si lifting.

FRAC3

Aceasta etapa non-ablativa permite tratamentul tesuturilor profunde, completand efectul etapei anterioare, avand ca efect restaurarea unui aspect intinerit.

SUPERFICIAL

Un peeling laser usor da o finisare uniforma pielii, diminuand imperfectiunile acesteia.

Detalii: 069 757 775

Preturi: AICI