Slimming Pro Package

Siluetă perfectă de Revelion

Slimming Pro Package – Siluetă ideală a corpului tău!

Îndeosebi pentru toți cei, care vor să obțină un efect maxim într-un timp record, Aquaterra Laser & Esthetic Centre a conceput un complex unic de proceduri, care nu necesită vizite frecvente, dar promite un rezultat imediat. 

Unicitatea acestui program constă în faptul că este creat de către o echipă de medici și cosmeticieni de înaltă calificare, ce include în sine o succesiune corectă a procedurilor, combinația cărora stimulează procesele fiziologice și metabolice, fără a produce daune organismului și suprafeței de piele. Înainte de procedură, pentru un rezultat însemnat, se recomandă consultarea medicului la Aquaterra Laser & Esthetic Centre.

Datorită programului «Slimming Pro Package», timp de trei săptămâni vi se propune să treceți un program format din 18 cele mai eficiente proceduri, orientate spre ridicarea tonusului pielii și îmbunătățirea calității ei, slăbire, corecția zonelor problematice , eliminarea excesului de apă din organism, lupta cu celulita.

Programul «Slimming Pro Package» conține proceduri diferite ca tip, dar în egală măsură eficiente:

Hidromasaj. O procedură plăcută care întărește pereții vaselor de sânge, stimulează eliminarea toxinelor și excesul de apă din organism. Masajul cu apă accelerează funcțiile de mișcare,  crește mobilitatea articulațiilor și coloanei vertebrale. 

Presoterapia. Stimulează fluxul limfatic, datorită căruia organismul elimină celulele de grăsime. De aceea, pentru sporirea rezultatului, presoterapia se face după procedura de hidromasaj. 

LPG masaj pentru corp. Lider mondial în modelarea corpului. Masajul endermologic LPG cu folosirea vacuumului va da start procesului de ardere a grăsimilor, va reduce volumul corpului și celulita, va tonifia pielea.

Peeling corporal. Peelingul curăță pielea și elimină celulele moarte ale pielii, făcând-o suplă, moale și netedă, intensifică procesul de întinerire.

Parafango. Are un puternic efect anticelulitic, exclude centimetrii în plus de pe corp, îmbunătățește conturul corpului și are un puternic efect de întinerire. 

Procedura din seria programe de detoxifiere, este recomandată clienților cu probleme precum umflarea picioarelor, retenția de apă în organism, celulita și pielea uscată.

Parcurgând pachetul din 18 proceduri, veți observa schimbări vizibile, iar în combinație cu alimentație corectă, veți atinge un rezultat uimitor într-un timp relativ scurt!Fiți convinși, corpul vă va fi recunoscător, și vă va mulțumi cu o piele luminoasă și siluetă impecabilă.
Veți întâlni Revelionul în deplină formă!