FITNESS

Dacă alegi, alege cel mai bun!

Aquaterra

Sala de forță

Fiind dotată cu echipament modern pentru fitness, sala de forță Aquaterra are o suprafață de 500 m2 și deține un bazin cu o lungime de 25 m. Pe lângă antrenamente de forță, clienții pot vizita și antrenamentele de Fly Yoga. Principiile tradiționale din Yoga sunt combinate cu elemente din gimnastică acrobatică și pilates într-un mod profesional de către instructorii noștri. Abonamentele la sala de fitness stau la dispoziția clienților și le oferă posibilitatea să aleagă orele de frecventare fără să-și schimbe orarul zilnic al activităților. La Aquaterra, poți îmbina perfect utilul cu plăcutul.

Antrenamentele în grup

Sala de sport Aquaterra propune un program interactiv de antrenamente pentru slăbire, menținere a sănătății și echilibrului mintal. În lista activităților propuse de clubul de wellness găsiți: antrenamente cardio, antrenamentele de forță, antrenamentele de arte marțiale, antrenamente combinate (cardio+forță), antrenamente body & mind (corp rațional) și lecții de dansuri (Zumba, Strip Dance, Dance Mix). Acum, este mult mai ușor să obțineți silueta mult dorită, participând la antrenamente în grup organizate de cei mai buni instructori.

Fitness pentru copii

În clubul Aquaterra pentru copii, acordăm deosebită atenție picilor și activităților sportive pentru aceștia. Pentru picii cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani au loc antrenamente de grup, cu orar personalizat și adaptat la vârsta acestora. Înotul, gimnastica pentru copii, artele marțiale și cursurile de dans sunt desfășurate de instructori și antrenori cu experiență vastă în domeniu, iar dedicația acestora este factorul principal pentru care părinții aleg să-și aducă picii ca aceștia să se bucure de activități interesante și să socializeze cu semeneii săi.

Baby Club

Cei mai energici copilași trebuie să se distreze educativ, să se miște energic și să practice sportul cel puțin o dată pe săptămână. De aceea Aquaterra, fiind un centru de dezvoltare pentru copii, acordă o deobită atenție picilor dornici să exploreze lumea și să afle o mulțime de lucruri noi prin sport, educație și activități creative. Aici, picii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani pot să se distreze educativ, să practice sportul și să-și dezvolte abilitățile motorii. Orele de creativitate, cursurile de limba engleză și gimnastica stau la dispoziția celor mici și le oferă posibilitatea să se bucure de copilărie în orice moment al zilei. În Baby Club Aquaterra, copiii dvs. se vor dezvolta armonios într-o atmosferă prietenoasă.

Facebook

 

De asemenea, puteți procura o zi de vizită în club sau un certificat cadou pentru persoana iubită:

O zi de vizită în club în timpul orelor de lucru costă – 50 de euro
O zi de vizită în club, în timpul orelor de lucru costă – 80 de euro (prețul include la alegere: Masaj suedez, Masaj balinez, Chiromasaj, Hammam, Peeling sau Împachetare)

* informații mai detaliate la telefon:

022 628 000

Sală de forță

Sală de forță

Sala de forță Aquaterra este echipată cu echipamente de fitness de ultimă generație, iar eficiența maximă a antrenamentelor va fi asigurată de profesionalismul instructorilor noștri cu experiență vastă în domeniu. Având o suprafață de 500 m2, sala este o zonă perfectă pentru practicarea sportului și pentru antrenamentele de fitness. Clubul mai deține și un bazin sportiv cu o lungime de 25m. Aici puteți practica înotul și orele de aqua-aerobică, toate acestea având o influență pozitivă asupra sănătății dvs. În clubul Aquaterra, sportul nu mai o obligațiune și momente de relaxare!

 • Sală de forță

  Aquaterra – sală de sport dotată cu cel mai performant echipament de ultima generație a companiei Technogym – lider în domeniul furnizării de aparate de fitness high-class.

  Sala de forță este echipat cu:

  Benzile de alergat, bicicletele eliptice și magnetice, aparatele multifuncționale, aparatele de vîslit, steppere și băncile de  fitness sunt doar o parte a echipamentului pe care îl oferă Technogym  Artis pentru clienții noștri. Toate fiind dotate  cu display LED, sistem de monitorizare a pulsului, cu acces la Internet și sincronizare cu dispozitivele Dvs.Doar la Aquaterra veți combina utilul cu plăcutul.
  Echipamentul sălii de forță sunt echipate cu o biomecanică  ideală, iar eficiența acestora vă vor ajuta să obțineți rezultate frumoase. Technogym Artis respectă cele mai înalte standarte ergonomice și mecanice. Ea nu reproduce doar  mișcările naturale  ale  corpului  dar  oferă  de asemenea  acel sentiment unic de relaxare sublimă  care transformă antrenamentele în plăcere pură astfel Vă reliefați și tonifiați corpul.
  Echipamentele de fitness și wellness de lux de ultimă generație, precum și atenția personală a instructorilor noștri profesioniști și abordarea individuală va asigura o eficiență maximă a antrenamentelor Dvs. Doar la clubul nostru de fitness veți avea parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să Vă motiveze în atingerea obiectivelor dorite. Iar nutriția adecvată și exercitiile fizice regulate vor face minuni nu doar din corpul Dvs. dar va schimba întreagă viață.
  Toate aceastea veți avea ocazia să le descoperiți doar vizitând Aquaterra!

ANTRENAMENTELE DE GRUP

ANTRENAMENTELE DE GRUP

Orele de sport devin mult mai interesante și mai eficiente când sunt practicate în grup. La Aquaterra, antrenamentele în grup sunt o adevărată aventură. Sportul este viață, iar antrenorii noștri o cunosc și tocmai de aceea ajung la rezultatele dorite prin oferirea orelor de antrenamente cardio, antrenamente de forță, antrenamente de arte marțiale, antrenamente cardio+forță, antrenamente body-mind (corp rațional) și lecții de dans. În Aquaterra Fitness, sportul e o adevărată plăcere, iar stilul sănătos nu mai e un vis.

 • CYCLE

  Antrenament cardio universal pe biciclete staționare speciale.  Îmbunătățește posibilitățile funcționale  a sistemului cardio –vascular,  dezvoltă rezistența generală,  tonifiază  musculatura picioarelor

  45-55 min

 • UPPER BODY

  Antrenament de forță pentru fortificarea mușchilor corpului și a mîinilor.
  Contribuie la arderea grăsimilor subcutanate, la dezvoltarea rezistenței și forței musculare

  55 min

 • ABS + BACK

  Antrenament de forță pentru fortificarea musculaturii spatelui și a abdomenului.
  Contribuie la îmbunătățirea ținutei, întărirea coloanei vertebrale și a abdomenului.

  55 min

 • ABS + STRETCH

  Antrenamente  de forță pentru fortificarea  abdomenului în combinație cu exerciții de extensie și relaxare. Contribuie la crearea reliefării musculare.

  55 min

 • ABL

  antrenament de forță pentru fortificarea mușchilor picioarelor, feselor și a  abdomenului. Contribuie la arderea grăsimilor, subcutanate, dezvoltă rezistența și puterea mușchilor picioarelor, întărește sistemul cardio-vascular.

  55 min

 • TOTAL BODY

  Antrenament complet pentru fortificarea tuturor grupelor musculare.  Recomandat pentru toate nivelurile de pregătire.

  55 min

 • PUMP

  Antrenament de forță pentru fortificarea tuturor grupurilor de mușchi, cu creșterea tonusului acestora. Procesul se petrece cu un bar cu greutăți reglabile. Se recomandă atît femeilor cît și bărbaților

  55 min

 • BUMS + ABS

  Antrenament de forță pentru fortificarea maximă a mușchilor feselor și a abdomenului. Recomandat pentru toate nivelurile de pregătire

  55 min

 • FITBALL

  Antrenament de aerobică  și forță de intensitate medie cu utilizarea mingilor elvețiene. Menit să întăreasca sistemul cardio-vascular,dezvoltă simțul echilibrului, întărește și dezvoltă rezistența musculară

  55 min

 • SUPER PRESS

  antrenament de forță destinat bărbaților, pentru fortificarea musculaturii abdominale. Contribuie la arderea grăsimilor subcutanate, dezvoltă rezistența și puterea mușchilor, contribuind de asemenea și la creșterea reliefării musculare.

  30 min

 • TRX

  antrenamentul se bazează pe principiul sistemului funcțional, ce face ca abilitățile fizice să crească de la simplă stabilizare la performantă dinamică

  45 min

 • CROSS FIT

  Este un antrenament funcțional menit pentru fortificarea tuturor grupurilor de mușchi. Contribuie la dezvoltarea forței, puterei, vitezei, rezistenței musculare.

  55 min

 • ZUMBA

  Lecție ce include asocierea diverselor tipuri de dansuri coordonate sub diferite stiluri de muzică. În acest dans sunt prezentate mișcări din Mirengue, Salsa, Samba și Flamenco

  55 min

 • STRIP DANCE

  Orele sunt destinate pentru emancipare, eliminarea constrângerilor, dezvoltarea destinderii emoționale, contribuind la formarea unei ținute corecte

  55 min

 • DANCE MIX

  Dansuri moderne și energice, la antrenamente se studiază urmatoarele stiluri de dans: Just-Funk, Latina, Dancehall, Vogue, House dance, Salsa și altele.

  55 min

 • BELLY DANCE

  Antrenement cu elemente din dansurile orientale, dezvoltă plasticitatea, coordonarea și simțul ritmului. Aceste ore se deosebesc printr-un efect particular de însănătoșire a organelor cavității abdominale.

  55 min

 • BOXING (Kick, Muay Thai )

  Antrenament , în timpul  căruia se studiază  procedeele boxului .  Se lucrează  asupra  loviturilor cu picioarele si cu mîinile folosind mănușile de box.

  55 min

 • AQUA MIX

  Antrenament în apă pentru fortificarea și întărirea tuturor grupurilor musculare, cu utilizarea diferitor utilaje, puteți obține rezultate eficiente folosind rezistența apei.

  45 min

 • AQUA NOODLE

  Antrenament în piscină cu folosirea noodles-urilor, dezvoltă coordonarea mișcărilor.

  45 min

 • AQUA POWER

  Antrenament de forță cu haltere speciale pentru exerciții  în apă, care fortifică și  crește rezistența.

  45 min

 • STRETCH

  Antrenament menit pentru extensia tuturor grupurilor de mușchi, dezvoltă flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor.

  45 min

 • PILATES

  Antrenament menit să fortifice mușchii amplasați în adîncime și să dezvolte forța acestora, cît și extensia lor. Antrenamentul exclude solicitarea coloanei vertebrale și articulațiilor.

  55 min

 • PILATES +

  Antrenament menit să fortifice mușchii amplasați în adîncime și să dezvolte forța acestora, cît și extensia lor. Antrenamentul exclude solicitarea coloanei vertebrale și articulațiilor, folosind echipament special.

  55 min

 • YOGA

  Practică de dezvoltare a personalității ce și-a făcut un nume pe parcursul mileniilor și anume prin intermediul perfecționării fizice a corpului spre o armonie interioară. Antrenamentul contribuie la creșterea puterii, forței musculare și la dezvoltarea flexibilității.

  55 min

 • FLY YOGA

  Este o activitate care combină elemente de gimnastică acrobatică, dans, pilates și yoga. Exercițiile de Aerial Yoga se execută cu ajutorul unui hamac suspendat. Contribuie la întărirea musculaturii și a coloanei vertebrale și stimulează producția de hormoni.

  55 min

 • STRETCH EZE

  Este o activitate în lanț cinetic închis care permite îmbunătățirea coordonării mișcărilor, eliminarea blocajelor muscular și a tonusului muscular crescut, reducerea inhibiției fizice, majorând rezistența la stres, stimulează activitatea echilibrată a celor mai importante sisteme vitale – respirator, cardiovascular, endocrin. Ca rezultat se reduce surmenajul emoțional provocat de dezechilibrul hormonal cauzat de acțiunea blocajelor fizice.

  55 min

FITNESS PENTRU COPII

FITNESS PENTRU COPII

În clubul Aquaterra pentru copii, acordăm deosebită atenție picilor și activităților sportive pentru aceștia. Pentru picii cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani au loc antrenamente de grup, cu orar personalizat și adaptat la vârsta acestora. Înotul, gimnastica pentru copii, artele marțiale și cursurile de dans sunt desfășurate de instructori și antrenori cu experiență vastă în domeniu, iar dedicația acestora este factorul principal pentru care părinții aleg să-și aducă picii ca aceștia să se bucure de activități interesante și să socializeze cu semeneii săi.

 • Fitness pentru copii

  La  Aquaterra o atenție deosebită este acordată copiilor. Pentru copiii cu  vîrsta  cuprinsă între  4 și 13 ani  au fost create  antrenamente de grup,  cu un  orar special, care a fost elaborat ținând cont de vârsta copilului.

  Fitness pentru copii include:

  • Înnotul;
  • Gimnastica pentru copii;
  • Yoga pentru copii;
  • Karate;
  • Taekwondo;
  • Fly Yoga pentru copii;
  • Ore de dans și alte ore de Fitness pentru copii.

  Antrenamente fitness pentru copii:

  PLASTICA

  • Modeling – defilarea, limbajul corpului, regulile de bază ale eticii.De asemenea modeling-ul poate contribui la dezvoltarea abilităților sociale și la creșterea stimei de sine la copii, devenind mai responsabili.
  • Gimnastica – învățarea elementelor de bază a gimnasticii. Dezvoltarea  forței, rezistenței și aparatului vestibular. Jocuri.
  • Acrobatica – gimnastica cu exerciții de putere, agilitate, sărituri și echilibrări.

  ARTE MARȚIALE

  • Karate – oferă multe beneficii, cum ar fi: o condiție fizică de invidiat, copilul va crește într-o anumită conduită morală, de asemenea vor învăța cum să respire corect și cum să cadă astfel să evite accidentările. Își vor dezvolta capacitatea de concentrare și atenție.
  • Taekwondo – consolidează scheletul, fortifică inima și plămânii, previne riscul obezității. De asemenea poate influența în bine caracterul copilului: cei timizi vor cîștiga încredere în ei și vor învăța să se exteriorizeze, în timp ce copiii nervoși vor învăța concentrarea și autocontrolul.
  • PFG – pregătire fizică generală, dezvoltarea  puterii, vitezei și rezistenței, este un antrenament ce se desfășoară sub forma unui joc.

  ORE DE DANS

  • Dance Mix – Program de dans cu coregrafia  diverselor stiluri de dans.

  ANTRENAMENTE AQUA

  • Înnotul – instruirea și perfecționarea tehnicilor de înot.

  BODY&MIND (CORP RAȚIONAL)

  • Yoga – un antrenament fascinant și informativ cu scopul de a atinge armonia absolută, a consolida sistemul muscular, de asemenea dezvoltarea flexibilității.
  • Fly Yoga – are o serie de beneficii pentru organismul uman și pentru sănătate. Permite conștientizarea propriei greutăți și menținerea corpului în poziții statice și active. De asemenea, corpul se poate întinde și întări fără a pune presiune pe încheieturi sau coloana vertebrală.

  ANTRENAMENTELE PERSONALE

  Antrenamentele personale pentru orice tip de activitate pentru copii – o abordare individuală a copilului dumneavoastră, acordat de către antrenori calificați, care va ajuta copilul să se dezvolte armonios atât fizic cât și mental de asemenea asigurând o viață sănătoasă.

  Abonamentul pentru copii include:

  • Frecventarea  antrenamentelor de grup în conformitate cu orarul stabilit.
  • Vestiare confortabile doar pentru copii;
  • Prosoape;
  • Înghețarea abonamentului de la 7 la 30 de zile.

  O CAMERA PENTRU COPII

  Centrul sportiv Aquaterra dispune de O CAMERA PENTRU COPII de la vârsta de 4 ani. Veți avea mereu posibilitatea să lăsați copilul Dvs.sub supravegherea unor babysitteri cu experiență în timpul antrenamentelor sau procedurilor SPA.Absolut toți copilașii își vor găsi activitățile lor preferate. Numeroasele jucării, jocurile educative, comunicarea cu alți copii și atenția educatorilor vor crea o atmosferă captivantă pentru copilul Dvs.
  Programul: 
  Luni – Vineri – de la  9:00 până la  21:00,
  Sâmbătă – Duminică – de la  9:30 până la  20:30.

BABY CLUB

BABY CLUB

Cei mai energici copilași trebuie să se distreze educativ, să se miște energic și să practice sportul cel puțin o dată pe săptămână. De aceea Aquaterra, fiind un centru de dezvoltare pentru copii, acordă o deobită atenție picilor dornici să exploreze lumea și să afle o mulțime de lucruri noi prin sport, educație și activități creative. Aici, picii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani pot să se distreze educativ, să practice sportul și să-și dezvolte abilitățile motorii. Orele de creativitate, cursurile de limba engleză și gimnastica stau la dispoziția celor mici și le oferă posibilitatea să se bucure de copilărie în orice moment al zilei. În Baby Club Aquaterra, copiii dvs. se vor dezvolta armonios într-o atmosferă prietenoasă.

 • BABY CLUB

  Art studio – este un atelier de creație în care copiii modeleaza, pictează, fac aplicații interesante cu mâinile lor. Lecția contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine, concentrare, imaginație și abilități creative.

  Povestea Dansului – aceasta este o lecție de dans în care copiii învață să asculte muzică, să dezvolte memoria motorică, auditivă și vizuală, de asemenea se obisnuiesc cu senzația corpului în spațiu și insusesc coordonarea mișcărilor.

  WunderKinder – aceasta este o activitate de dezvoltare în care copiii, într-un mod distractiv, bazat pe metode unice, învață să gândească, să rezolve probleme, să găsească propriile greșeli și să le corecteze. Astfel, ei dezvoltă memoria, logica, gândirea, vorbirea, atenția și abilitățile motorii fine.

  Baby Fit – aceasta este o activitate distractivă bazată pe jocuri active care ajută copiii să socializeze, să învețe și să implementeze corect modelele de bază ale mișcării. Această activitate dezvoltă toate grupurile musculare, coordonarea, forța și rezistența.

  English Class – această lecție va permite copilului dvs. să se aprofundeze în mediul lingvistic în cel mai distractiv mod, de asemenea să insusească vocabularul si expresiile de bază in limba engleza.

  Swimming – acest antrenament întărește sistemul imunitar, fortifica toate grupurile musculare, reliefeaza corpul și are un efect pozitiv asupra sistemului respirator.

   

  Mai multe despre BABY CLUB –  Baby Club Aquaterra