Beauty Salon

Aquaterra Beauty Salon

Bucurați-vă  de deservirea  rafinată și armonia spirituală doar la salon de frumusețe  Aquaterra.
Sunați și înregistrați-vă:
bd. Decebal 6/2
  
Beauty Salon

Beauty Salon

Un salon de frumusete de nivel premium, în cazul în care visele tale devin realitate.

 • Aquaterra Beauty Salon

  SALON DE FRUMUSETE

  Salonul  de frumusete Aquaterra  – este un salon de frumusete de clasa Premium dotat cu echipament modern Italian si metode de  înfrumusețare eficiente.
  Specialiștii noștri Vă vor ajuta să alegeți varianta de look care vi se potrivește cel mai bine și care este în ton cu cele mai recente tendințe din styling.
  Dacă doriți o coafură  modernă, o manichiură reușită sau un machiaj pentru orice ocazie, salon de frumusete Aquaterra este cea mai bună alegere. Aici avem oameni cu experientă, care cunosc cele mai noi tendințe în materie de coafuri, manichiură, pedichiură, cosmetică și machiaj.

  Caracteristicile speciale ale  Salon de frumusete Aquaterra:

  • Originalitatea și  înalta calitate a deservirii. Cei care au contribuit la originalitatea creării salonului de frumusețe sunt designerii Italieni. Fiind dotat cu echipament și mobilier Italian al companiei Maletti, care va satisface chiar și cei mai exigenți clienți.
  • Confortabilitate și comoditate. În urma unei proceduri  SPA sau a unui antrenament,  Dvs. veți avea posibilitatea de a  face o aranjare a părului sau oricare altă procedură de înfrumusețare fără a fi nevoiți de a părăsi  teritoriul clubului.
  • Cele mai bune branduri cosmetice din lume.  Salon de frumusețe Aquaterra a adunat cele mai bune branduri din lume cu o listă  mare de fani, inclusiv vedete și celebrități. Suntem mândri de a  Vă prezenta astfel de mărci exclusiviste precum L’Oréal și Kerastase.
  • Îngrijire şi loialitate. Pentru ca șederea Dvs. să fie și mai plăcută, toți membrii clubului dispun de tarife speciale pentru serviciile prestate de către salonul de frumusețe.
  • Salonul de Frumusete poate fi vizitat de către toți doritorii, nu este neapărat să fiți membru al Clubului Aquaterra, deoarece este situat într-o aripă separată cu intrare proprie.

  Bucurați-vă  de deservirea  rafinată și armonia spirituală doar la salon de frumusețe Aquaterra.

  Liste de prețuri pentru descărcare online:
  Salonul de Frumusete Menu Beauty