Aducem mulțumiri și recunoștință profundă partenerilor noștri pentru aportul lor considerabil în organizarea petrecerii aniversare a 7 ani de activitate a clubului Aquaterra Wellness & Spa!

Mulțumim Porsche Centre Moldova, pentru oportunitatea de a cunoaște mai bine noul model de automobil Porsche TAYCAN CROSS TURISMO al prestigiosului brand, care captează atenția oricui, indiferent de locație - fie traseu, fie expoziție!

Land of Basarabia pentru vinurile selecte, care au completat ideal serata noastră

San Flo Decor pentru decorul impresionant care a facut să sclipească totul

Aurelius Wine pentru vinul spumant care îți trezea toate simțurile și a cucerit o mulțime de oameni prin eleganță și rafinament

Johnnie Walker pentru wiskey-ul scoțian care e pe locul 1, atunci cînd vine vorba de organizarea evenimentelor Aquaterra. Vă dorim în continuare să țineți pasul încrezuți și să cuceriți noi dimensiuni!

Wurst pentru bucate alese, ce nu au lăsat pe nimeni să-i treacă cu vederea. Cele mai delicate gustări, stridii, creveți, mezeluri artizanale.
Dar ce fel de cârnăciori fără bere?
Berea Keller Holz din malț nemțesc premium și hamei din toate colțurile lumii- gustul ei a intensificat gustul și nuanțele bucatelor alese

Moldindconbank vă mulțumim pentru daruri exclusive oferite oaspeților noștri dragi, pentru loteria captivantă ce oferea posibilitatea de a primi în dar IPHONE 12 și de asemenea pentru deservirea la cel mai înalt nivel pe care o oferiți oaspeților noștri.

Julius Meinl pentru cafeaua aromată, care i-a ținut revigorați și plini de energie pe oaspeții noștri

Mulțumim Sandra Prestige pentru înghețata delicată din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, de care s-au bucurat toți oaspeții evenimentului nostru.

Jana pentru stingerea setei în cel mai sănătos mod

La fel aducem mulțumiri tuturor partenerilor din industria Beauty: Keune, L’Oreal, Kerastase, Guinot pentru susținere și daruri speciale