SPA

Locul plăcerii tale!

SPA Centru

O zi petrecută la Spa, Vă va oferi emoții de fericire, relaxare plăcută, senzație de confort, armonie, și o stare de spirit excelentă. Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți găsi  oaza  luxului, frumuseței și liniștii.

Aquaterra Wellness & Spa – este cel mai mare centru SPA din Chișinău, oferind peste 20 de tipuri de  masaj și SPA proceduri:

Rituale SPA

Rituale SPA

Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți găsi o oază a luxului, a armoniei, frumuseței și liniștii.Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajelor de relaxare, tratamentelor corporale, faciale și ale celorlalte proceduri pe care așteptăm să le descoperiți. E timpul să încerci pe propria-ți piele cele mai renumite Ritualuri SPA din oraș!

 • Paradise

  • Peeling corporal
  • Împachetare
  • Masaj (50 min)
  Ritualul «Paradise»  include: exfolierea ușoară a pielii, împachetare corporală cu efect de fermitate și conturare a corpului  și un masaj relaxant.  Acest ritual ajută la restabilirea echilibrului și a vitalității. Este excepțional prin eficacitatea  deosebit de benefică  asupra pielii prin folosirea produselor cosmetologice de clasa Premium, revitalizează și purifică pielea  de toate toxinele acumulate, stimulează procesul de regenerare, întinerește pielea, aduce un aport bogat de vitamine. Masajul  relaxant și revigorant cu uleiuri aromate, reduce tensiunea,  oboseala emoțională și fizică la fel Vă induce o stare de liniște, relaxare și  armonie absolută.

  120 min - 60 u.c.

 • Răsfățul Absolut

  • Peeling corporal
  • Împachetare
  • Masaj al capului sau picioare
  • Masaj (50 min)
  • Jacuzzi
  • Ceai de ierburi
  «Răsfățul absolut» include: scrub, împachetare corporală, masaj al picioarelor sau facial, masaj relaxant, Jacuzzi și ceai din ierburi.  Acest ritual al senzatiilor și deliciilor, este conceput pentru  cei care doresc  să redescopere calmul și echilibrul în mijlocul unei vieți stresante și agresive, profitând de reechilibrarea energiilor corpului fizic și energetic. Ritualul începe cu un scrub, având ca scop exfolierea mecanică şi pregătirea pielii pentru o hidratare mai intensă  în timpul împachetării care datorită conținutului foarte bogat  de oligoelemente și minerale redă pielii strălucire, catifelare și fermitate. Constistența  delicată  și principiile active cu acțiune elasticizantă fac din tratament  un adevărat elixir pentru corp.

  180 min - 95 u.c.

 • El și Ea

  • Peeling corporal 
  • Masaj (50 min)
  • Jacuzzi
  • Ceai de ierburi
  «El și Ea» include: scrub, masaj relaxant, jacuzzi și ceai din ierburi.Veți fi răsfățați cu tratamente Spa simultan, într-o atmosferă deosebită, înconjurați de lumânari si ascultând o muzica relaxantă! Veți evada împreună într-o adevarată oază a iubirii,  într-un ținut de poveste unde veți fi tratați ca niște regi de către profesioniștii de la Aquaterra Wellness and Spa!
    Scrub-urile corporale și masajele aromoterapeutice incluse în componența acestui ritual detensionează musculatura, conferă finețe pielii și revitalizează întreg organismul.

  120 min - 120 u.c. pentru 2 persoane

 • Petrecerea burlăcițelor/burlacilor

  • Scrub
  • Împachetare corporală
  • Masaj relaxant
  • Jacuzzi
  • Ceai din ierburi
  «Petrecerea burlăcițelor/burlacilor»  include: scrub, împachetare corporală, masaj relaxant, jacuzzi și ceai din ierburi. Ritualul,  permite fiecărui  om  să fie răsfățat ca un rege sau o regină. Scrub-urile corporale, masajele, împachetarile, incluse în componența acestui ritual au numeroase beneficii ca: inducerea și menținerea unei stări de bine, combaterea efectelor neplăcute ale oboselii, detensionarea  musculaturii, hidratarea și catifelarea pielii. O zi de Spa cu tratamente de înfrumusețare și relaxare te vor aduce la starea de echilibru interior și exterior de care ai nevoie.

  180 min - 75 u.c.

 • Răsfăț Regal

  În ziua de azi e plin de lume, într-un flux nesfârșit de informații și reuniuni nu se mai termină, uneori este necesar să se aloce timp pentru tine și izola într-un loc care se potrivește perfect starea de spirit noastre, dorințe și senzații. Un astfel de loc este oferit în Aquaterra Wellness & SPA.
  Un masaj cu adevărat regal cu patru mâini te va readuce la o stare de echilibru și armonie prin relaxare profundă și un aflux instant de vitalitate, scrubs parfumate și împachetări miraculoase va face pielea catifelată și moale, și masarea picioarele și capul vă va ajuta să obțineți o stare maximă de relaxare.

  Răsfățul regal” este:

  • Decojire pe bază de cafea
  • Învelișul corpului
  • Masaj la cap sau la picioare
  • Masaj regal cu 4 mâini
  • Jacuzzi și un pahar de șampanie (băutură spumantă)

  180 min - 135 u.c.

MASAJ

MASAJ

Zona Spa Aquaterra vă oferă o gamă largă de masaje.
Bucurați-vă corpul vostru cu tehnici rafinate și o abordare unică pentru fiecare client.

 • Masaj cu ulei de cacao

  Masajul pe baza de uleiul de cacao hidratează și tonifiază pielea, astfel, oferindu-i elasticitate. De asemenea, uleiul de cacao are proprietăți anti-îmbătrânire iar după procedură, pielea devine mai netedă și delicată, menținând acest efect pentru o lungă perioadă de timp. Acum vă puteți delecta cu această bunătate de cacao, fără teama de a adăuga calorii suplimentare!

  50 min - 30 u.c. / 80 min. - 45 u.c.

 • Masaj cu ulei de cocos

  Uleiul de cocos îngrijește delicat pielea, o hidrateaza și hrănește profund, iar mirosul plăcut exotic va face să vă simțiți ca în tropicele paradiziace. Masajul ajută la scăderea stresului și a oboselii, energizează și oferă un lift emoțional și vă va face pielea netedă și catifelată.

  50 min - 30 u.c. / 80 min - 45 u.c.

 • Masa cu pietre calde

  Masajul cu pietre calde este mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite – este un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sufletului. Masajul cu pietre calde combină beneficiile termoterapiei cu loviturile de masaj folosind pietre, pentru a crea o senzație profundă de relaxare. Căldura pietrelor încălzește pielea,ceea ce permite o mai bună absorbție a uleiurilor și loțiunilor folosite și în același timp pregătește musculatura corpului pentru ca terapeutul să poată să ajungă mai adânc în straturile profunde ale muschilor. Acest masaj are numeroase benefii cum ar fi: refacerea echilibrului energetic,diminuarea problemelor articulațiilor și spasmelor musculare, stimularea sistemului nervos, scăderea tensiunii arteriale, creșterea activităților rinichilor, creșterea circulației sanguine.
  Scopul principal al acestui masaj fiind echilibrarea chakre-lor, îmbunătățirea stării de sănătate și aducerea clientului într-o stare de armonie și bună dispoziție.

  50 min - 30 u.c. / 80 min - 45 u.c.

 • Masaj balinez

  Masaj de relaxare, aducând armonie. Masajul balinez este un cocktail relaxant, alcătuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Scopul masajului balinez este să Vă ofere un echilibru perfect între corp și suflet. Obiectivul unei ședințe de masaj balinez este să stimuleze punctele energetice ale corpului Dvs., favorizând circulația sângelui și activând sistemul imunitar al organismului. Masajul este efectuat de către specialiști din Bali.
  La  finalul masajului, după apariția stării de relaxare, veți simți energizarea, de asemenea Vă veți simți cu bateriile reîncărcate, cu o minte mai limpede și o stare sufletească mai bună.

  50 min - 30 u.c. / 80 min - 45 u.c.

 • Masaj aromaterapeutic

  Masajul aromaterapeutic e o metodă placută pentru claritate mentală, relaxare, stres și dureri de cap. Reprezintă o metodă terapeutică efectivă combinat cu efectele benefice ale uleiurilor esențiale.Tehnica unui astfel de masaj este una lentă,tandră ce facilitează intrarea uleiului în piele. La rândul său uleiurile esențiale ajută la relaxare,stimulează circulația limfatică, întărește întregul organism și sprijină procesul de vindecare, intensifică detoxifierea organismului, stimulează sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor.

  50 min - 40 u.c. / 80 min - 55 u.c.

 • Masaj suedez

  Masajul suedez este foarte relaxant și de asemenea este o opțiune potrivită pentru cei care sunt la începutul experienței SPA. Este un masaj al întregului corp utilizând manevre mai ușoare sau mai ferme și constă în prelucrarea țesuturilor moi și a musculaturii în vederea obținerii unor beneficii terapeutice și de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătățirii proprietăților fizice ale țesuturilor, stimularea sistemelor organismului  cât și în scopul refacerii organismului ca urmare unui efort fizic sau intelectual. Masajul suedez este considerat un remediu excelent împotriva stresului și depresiei.

  50 min - 30 u.c. / 80 min - 45 u.c.

 • Chiromasaj (masaj spaniol)

  O tehnică de masaj specială, care încorporează diverse tehnici clasice și orientale de masaj. Procedura Vă induce o stare de relaxare totală. Fiecare sesiune are un set unic de tehnici, individualizate pentru fiecare oaspete, îndreptate la o varietate de zone ale corpului. Masajul chiropractic  se concentrează pe sistemul nervos al coloanei vertebrale și este dedicată tratării unei variețati de probleme de sănătate, inclusiv dureri de spate și gât, astm și probleme digestive.

  50 min - 30 u.c. / 80 min - 45 u.c.

 • Reflexoterapie pentru picioare

  Este un masaj plăcut și folositor, oferind ușurință picioarelor și întărește sistemul imunitar. Ca urmare a impactului asupra anumitor zone ale picioarelor, masajul imbunătățește funcționarea organelor interne, reduce oboseala și Vă oferă o stare excelentă de sănătate.

  30 min - 30 u.c.

 • Masaj anticelulitic

  Este folosit pentru eliminarea excesului de lichid, corectarea și reducerea greutății corporale. Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală” fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic și foarte eficient în remodelarea țesutului adipos, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui,tonifică musculatura, ajută în redobândirea elasticității și fermității pielii.

  50 min - 35 u.c. / 80 min - 50 u.c.

 • Masaj sportiv

  Masajul sportiv constă în aplicarea în mod creativ și intuitiv a tehnicilor de masaj pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul sportiv cuprinde totalitatea manevrelor și procedeelor de masaj ce contribuie la perfecționarea fizică a sportivului, la înlăturarea oboselii și la tratamentul diferitelor leziuni dobândite în urma accidentelor sportive.  Beneficiile terapeutice ale masajului sportiv sunt: implică exerciții fizice pasive pentru mușchii atrofiați, relaxează mușchii răniți și suprasolicitați, reduce spasmele și crampele, crește flexibilitatea articulațiilor.

  50 min - 35 u.c.

 • Masaj la patru mâini

  Această tehnica de masaj favorizează relaxarea totală și recuperarea completă a sistemului nervos. Secretul reușitei acestui masaj constă în armonia coordonării gesturilor terapeuților noștri pentru a crea mișcări perfect sincronizate. Masajul la patru mâini acționează în două planuri: în plan fizic el îmbunătățește circulația sângelui și relaxează musculatura. Efectul relaxant duce la eliminarea tensiunii musculare mai ales din zona spatelui și a umerilor.Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau crème parfumate, care stimulează starea de bine, conform aromaterapiei.

  50 min - 45 u.c. / 80 min - 65 u.c.

 • Hidromasaj

  Hidromasajul acționează ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară , un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospatând întregul organism. Stimulează eliminarea toxinelor din organism de asemenea întărește sistemul imunitar. Prin combinația dintre căldură, masaj și apă, hidroterapia este metoda ideală de a scăpa de stres sau dureri. Prin hidromasaj, mușchii se tonifiază iar metabolismul se accelerează ajutând la curele de slăbire.

  30 min - 20 u.c. / 45 min - 25 u.c.

 • Masaj cu punguțe din ierburi

  Masajul cu ierburi este cea mai bună procedură pentru drenajul limfatic și anti-stres, fiind utilizat atât pentru a facilita absorbția ingredientelor active și  utile în organism a ierburilor aromatice, cât și pentru a spori efectul lor curativ.

  Mișcările maseurului cu săculeții din ierburi aromatice reprezintă rulații peste nodurile musculare ale corpului în timp ce aburii relaxează musculatura iar pielea absoarbe uleiurile aromatice, având efecte benefice cu putere de vindecare.

  50/80 min - 40/45 u.c.

 • Masaj cu betisoare de bambus

  Masajul cu betisoare de bambus este o tehnică unicală, ce contribuie la relaxarea minții si corpului, elimină stresul si stimulează sistemul circulator sangvinic si limfatic. Un efect pronunțat acest masaj  il are in modelarea corporală. Masajul cu bețișoare de bambus actionează atât asupra stratului de grăsime cât și asupra muschilor, tonifiindu-i. Cel mai pronuntat efect il puteți vedea in zona coapselor și feselor. Chiar după prima procedură este vizibil un efect de lifting al muschilor fesieni, datorită tehnicii de masaj și drenaj limfatic.

  80 min - 45 u.c.

Servicii de îngrijire corporală

Servicii de îngrijire corporală

O zi petrecută la Spa, Vă va oferi emoții de fericire, relaxare plăcută, senzație de confort, armonie, și o stare de spirit excelentă. Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți găsi  oaza  luxului, frumuseței și liniștii. 

 • Peeling cu mănușa KESE + masaj cu spumă în Hammam

  Este o procedură deosebită, care în mod tradițional se desfășoară în Hammam cu folosirea unei mănuși KESE – este utilizată pentru eliminarea impurităților de pe piele, lasând pielea catifelată.

  30 min. - 25 u.c.

 • Peeling cu mănușa KESE + masaj cu spumă + masaj hidratant

  Este o procedură deosebită, care în mod tradițional se desfășoară în Hammam cu folosirea unei mănuși KESE – este utilizată pentru eliminarea impurităților de pe piele, lasând pielea catifelată.
  De asemenea recomandăm ca peeling-ul să fie urmat de către un “masaj hidratant” – este un masaj relaxant prin folosirea unei loțiuni de corp hidratante.

  80 min. - 50 у.е.

 • Peeling + masaj cu spumă în Hammam

  Camera în care are loc această procedură oferă totodată și o saună parfumată care vă induce în stare de relaxare.
  Veți avea parte de un peeling realizat cu produse specifice – cafea, miere și sare de mare, apoi urmează un masaj cu spumă din săpunuri naturale, ce vă  deconectează, iar parfumurile vă descarcă de orice urmă negativă și vă încarcă cu energie pozitivă.

  30 min. - 25 u.c.

 • Peeling + masaj cu spumă + masaj hidratant

  Camera în care are loc această procedură oferă totodată și o saună parfumată care vă induce în stare de relaxare.
  Veți avea parte de un peeling realizat cu produse specifice – cafea, semințe de struguri, miere și sare de mare, apoi urmează un masaj cu spumă din săpunuri naturale, ce vă  deconectează, iar parfumurile vă descarcă de orice urmă negativă și vă încarcă cu energie pozitivă.
  De asemenea recomandăm ca peeling-ul să fie urmat de către un “masaj hidratant” – este un masaj relaxant prin folosirea unei loțiuni de corp hidratante.

  80 min. - 50 u.c.

 • Împachetare cu alge marine «BRITTANY»

  Multi Action Algae Pack “BRITTANY” – este o împachetare pe bază de alge, care stimulează metabolismul lipidelor, este intens hidratantă, îmbunătățește fermitatea pielii și combate celulita. În urma acestei proceduri veți observa cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc centimetrile din zonele problematice ( abdomen, picioare, brațe și posterior).
  Împachetarea cu alge marine “BRITTANY” oferă o senzație de prospețime, hrănește pielea cu vitamine și minerale, revigorând întregul organism, de asemenea prevenind îmbătrinirea prematură.

  INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Laminaria digitata – este o algă bogată în minerale, oligoelemente, zaharide și proteine, care stimulează în special metabolismul lipidelor, la fel are efect de eliminare a substanțelor reziduale. Este bine-cunoscută pentru eficiența ei în tratamentele anti-celulită, remodelând silueta.
  • Fucus Vesiculosus – este o algă marină brună. Are numeroase caracteristici ca: antihipotiroidic, antireumatic, antioxidant. Această algă conține vitaminele C, B1, B2, B6, B12, minerale precum fier,calciu, oligoelemente, uleiuri volatile.  Este folosit pentru reducerea țesutului adipos și a celulitei.
  • Lithothamnium Calcareum (Rotalge) – sunt sedimente marine formate dintr-un amestec de alge bogate în oligoelemente ( peste 30 de oligoelemente, printre care calciu, fier,magneziu și zinc). Au propietăți absorbante și efect de curățire în profunzime.

  30 u.c.

 • Împachetare cu ciocolată «AMAZONIA»

  Împachetarea cu ciocolată este recunoscută de către femei pentru efectele uimitoare asupra corpului! Datorită acestei împachetări, pielea Dvs. poate dobândi numeroase beneficii: circulația sanguină se va îmbunătăți,pielea va fi mai catifelată, iar surplusul de apă din corp va fi dimunat.
  De asemenea, ciocolata conține antioxidanți și flavonoizi, de aceea împachetarea cu ciocolată combate celulita și îmbătrînirea pielii, reduce ridurile lăsând pielea fermă. Iar secrețiile de colagen și elastină vor fi stimulate, ciocolata actionează atât pe plan fizic cât și psihic având efecte de hidratare, regenerare și exfoliere.

  INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Cacao (Theobroma cacao): stimulează producerea de endorfine ce dă o senzație plăcută de stare de bine. De asemenea permite efectuarea unui tratament de hidratare intensă pentru corp lăsând pielea hidratată și revitalizată. Theobromina reprezintă o componentă extrem de importantă a tratamentelor corporale anti-celulită, deoarece aceasta stimulează în mod eficient dizolvarea depozitelor de grăsime, are un efect vasodilatator și în același timp este un antidepresiv natural.

  30 u.c.

 • PARAFANGO

  – Efect anticelulitic.
  – Tonifierea și pierderea centimetrilor în plus de pe talie, abdomen și coapse.
  – Remodelarea siluetei.
  – Întinerirea pielii.

  Rezultate vizibile deja după prima procedură.

  Ce este Parafango?

  Parafango este un amestec special, compus din nămol marin (alge și apă de mare care previn retenția de apă), parafina (reține căldura), oligoelemente (săruri minerale care redau elasticitatea pielii) și cafeina (stimulează circulația venoasă și limfatică).

  50 min - 30 у.е.

 • Solar Sportarredo

  La Aquaterra Wellness & SPA veți găsi cel mai bun Solar din Chișinău – Sportarredo HPO CITY, ultima generație de solar deschis vertical unic, echipat cu lămpi de înaltă presiune și filtre de cobalt, care va oferi pielii un bronz atractiv.
  Cele patru coloane asimetrice garantează o acțiune excelentă de bronzare asupra pielii, efectul acestora se va observa după prima sesiune,  grație lămpilor de înaltă presiune și filtre de cobalt. Razele  acestor  lămpi și filtre au un impact delicat și benefic asupra pielii.
  Design-ul elegant, panoul de control cu microprocesor cu posibilitatea de programare pentru fiecare tip de piele, lămpile speciale pentru bronzare intensivă a pielii și tehnologia modernă garantează cel mai bun și sănătos bronz.
  Ventilarea puternică și spațiul din interiorul solarului oferă comoditate și confort. Totul fiind acompaniat cu  muzică pentru toate gusturile

  1 min - 0,70 u.c. / 30 min. - 18 u.e. / 60 min. - 30 u.c.

Zona Aqua

Zona Aqua

Aqua zona Aquaterra vă va ajuta să vă scufundați într-o atmosferă de calm și relaxare.

 • Saună Finlandeză

  Sauna finlandeză este o cameră acoperită cu lemn, cu rafturi din lemn și o sobă de piatră. Placarea poate fi făcută din arin, aspen, cedru sau pin. Lângă zidul de piatră încearcă să acopere arin, deoarece acest lemn nu putrezește de umiditate și nu suferă de temperaturi ridicate. Și rasele de conifere dau camerei o aromă magică.

  În saună, temperatura aerului variază de la 70 la 130 de grade, iar umiditatea este menținută la 10-15%

 • Sauna rusească

  Masaj cu mături în sauna rusească

  Savurați pe propria piele efectele terapeutice ale saunei rusești! Masajul cu mături aromate stimulează circulația sângelui, tonifică pielea, întărește sistemul imunitar și elimină  toxinele din organism.
  Uleiurile esentiale, aroma curativă si substantele nutritive ale frunzelor de stejar a măturii  la temperatura ridicată ale saunei oferă pielii un efect terapeutic, îmbogățind pielea cu vitamine și microelemente, la fel previne îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea are efecte curative asupra căilor respiratorii.
  Procedura se finisează cu crio-masaj (frecție cu gheață).
  Specialiștii cu experiență vor efectua întreaga procedură  cu multă măiestrie, după care Dvs. vă veți simți reîmprospătat și relaxat.

 • Baie Romană

  Aceste băi au fost folosite în Roma încă din antichitate. În clădirile termurilor romane există tot ce este necesar pentru a efectua un ciclu complet de proceduri de baie. Este o cameră de schimb, o baie cu apă caldă și o baie cu apă caldă. Încălzirea tuturor încăperilor băii a fost efectuată anterior într-un mod centralizat cu ajutorul țevilor situate sub podea. Prin conducte, aerul fierbinte sa mutat, care sa format dintr-un cuptor de bronz, care se află într-o cameră separată de baie. În aceeași cameră a fost o chiuvetă cu apă caldă pentru spălarea feței și a mâinilor, iar lângă piscină. Termele Romane clasice moderne sunt aranjate în aproape același mod.

 • Hammam

  Prototipul pentru crearea băii turcești (Hammam) erau Termele Romane. Clădirea băii turcești este de obicei construită în conformitate cu următoarea schemă. Prima cameră este un prefabricat cu o cupolă înaltă, apoi există o cameră intermediară suficient de mare, în care vă puteți odihni după spălare, iar ultima cameră este baia însăși. Pentru placarea pereților și a podelei, plăcile din piatră sunt folosite, iar magazinele din baie sunt de obicei făcute din marmură.
  Pentru încălzirea băii turcești se folosește un cazan mare, care se află pe cuptor. Acest cazan este umplut cu apă. Când apa din cazan este puternic încălzită, aburul iese prin găuri mici, umplând camera băii.

 • 2 Saune cu Infraroșu

  Aerul într-o astfel de saună este încălzit cu ajutorul unor dispozitive speciale care generează raze infraroșii. Mergeți la saună după ce ați luat un duș fierbinte, deoarece transpirația va crește datorită acestui fapt. De asemenea, pentru a obține un efect mai mare de la saună cu aproximativ 30 de minute înainte de sesiune, este de dorit să beți aproximativ un litru de apă. Inițial, temperatura în cabina de saună nu trebuie să depășească 45 de grade Celsius, deoarece temperatura mai mare are o sarcină prea puternică asupra corpului. Temperatura poate fi crescută sau scăzută în timpul sesiunii.

 • Baie japoneză Ofuro

  Ofuro este o piscină mică, care este încălzită la temperatura dorită. Temperatura apei din butoi este de 35-40 de grade Celsius, iar temperatura camerei în care acest butoi este de 40-50 de grade Celsius.

 • SPA bazin cu cascade și jacuzzi

  Bazin cu  temperatura apei aproximativ de 30 grade Celsius, echipată cu jeturi de apă în jurul perimetrului, cascade și jacuzzi pe părțile laterale

 • Saună cu sare din Himalaya

  Saună cu sare din Himalaya – cameră de sare din Himalaya. 20 de minute petrecute în această cameră contribuie în mod semnificativ la consolidarea imunității și eliminarea alergiei.

 • Duș al senzațiilor

  O instalație hidraulică destul de complexă, cu un set de caracteristici variate. Aici are loc reglarea temperaturii apei și a presiunii, aromatizarea și iluminarea apei, efectele sonore. De fapt, aceasta este o atracție acvatică cu care vă puteți simți în zone climatice complet diferite – în tropice fierbinți sau pe coasta mării, în elementul unei furtuni oceanice sau în epicentrul furtunii.