Aquaterra Lifestyle

Magazine

Aquaterra Lifestyle Magazine

„Am decis că sezonul de primăvară al schimbării este momentul să lansăm prima noastră revistă!»
Cu aceste cuvinte, Olga Iftodii a felicitat cititorii cu lansarea unui nou produs – „Aquaterra Lifestyle”.

 

SPRING 2019

SPRING 2019

Aquaterra Lifestyle Magazine - Spring 2019

 • Aquaterra Lifestyle Magazine

  „Am decis că sezonul de primăvară al schimbării este momentul să lansăm prima noastră revistă!»
  Cu aceste cuvinte, Olga Iftodii a felicitat cititorii cu lansarea unui nou produs – „Aquaterra Lifestyle”.

  Revista, care a combinat toate părțile vieții Aquaterra și, de asemenea, a dat posibilitatea de a se arunca cu capul în lumea știrilor actuale și de a afla mai multe despre viața culturală nu numai a rețelei de cluburi de fitness, ci și a întregii țări.

  Interviuri cu eroii de lansare, noi modele și oferte unice pe care le puteți permite, devenind parte a lumii „Aquaterra Lifestyle” de pe prima pagină a revistei.

  La link-ul de mai jos puteți citi mai multe despre prima noastră revistă:

  Aquaterra Lifestyle – Spring 2019

SUMMER 2019

SUMMER 2019

Aquaterra Lifestyle Magazine - Summer 2019

 • Aquaterra Lifestyle Magazine

  „Vara este o viață mică. Și fiecare dintre noi se străduiește să facă această viață de neuitat
  Înțelegem că vara nu poate fi returnată, dar poate fi salvată pentru ei înșiși-capturați în fotografii și amintiți-vă! Imagini frumoase pentru tine și amintiri încântătoare!”

  Prin aceste dorințe, Olga Iftodii a însoțit vara plecată, precum și a felicitat cititorii cu ocazia lansării unei noi reviste – „Aquaterra Lifestyle”.

  Revista, care a combinat toate evenimentele vieții Aquaterra Wellness & SPA, ultimele tendințe ale sezonului cald, top 5 Mirese de invidiat ale clubului nostru.

  În paginile „Aquaterra Lifestyle” veți găsi, de inspiratie interviuri cu personaje de producere, sfaturi utile de la sportivii profesioniști, luminoase știri despre viața culturală nu este doar o rețea de cluburi de fitness, dar și întreaga țară și multe altele – toate pentru ca este vara, pentru tine a devenit special.

  Aquaterra Lifestyle – Summer 2019

   

   

Fall 2019

Fall 2019

 • Aquaterra Lifestyle Magazine

  Toamna este cea mai misterioasă perioadă a anului. Se furișează liniștit și discret. Dar această perioadă este frumoasă, pentru că ne oferă posibilitatea de a se bucura de viață și, în același timp, se scufundă în noi înșine

  Și vă puteți bucura în această perioadă de ediția noastră de toamnă a revistei, care a combinat toate fațetele vieții Aquaterra.

  Pe paginile „Aquaterra Lifestyle” veți găsi interviuri inspirate cu eroii de presă, sfaturi utile de la stilisti profesioniști, știri vii despre viața culturală nu numai o rețea de cluburi de fitness, dar, de asemenea, întreaga țară!
  Noi modele și oferte unice pe care le puteți permite, devenind parte a lumii „Aquaterra Lifestyle” de pe prima pagină a revistei

  Aquaterra Lifestyle – Fall 2019

Winter 2020

Winter 2020

Aquaterra Lifestyle Magazine - Winter 2020

 • Aquaterra Lifestyle Magazine

  „Ne întâmpină anul 2020, doresc ca fiecare dintre noi să-l trăiască fericit. Pentru aceasta nu aveți nevoie de iarba mai verde, afaceri, diamante și sâni mai mari. 

  Fericirea e în interior, doar tu o simți. Nu e meritul cuiva, nu e o realizare, aprecierea cuiva important și nici cadoul destinului. Permiteți-vă să fiți fericiți și petreceți anul în armonie cu sine!”


  Redactor-șef
  – Olga Iftodii.

  Aquaterra Lifestyle – Winter 2020

SPRING 2020

SPRING 2020

Aquaterra Lifestyle Magazine - Spring 2020

 • Aquaterra Lifestyle Magazine

  „Ediția de primăvară, noi am decis sa o dedicăm luxului. Dar ce înseamnă – lux? Și ați putea, dragi cititori, din mers, să dați o definiție concretă, fără a cita poeții sau folozofii?”

  Redactor-șef – Olga Iftodii

  Aquaterra Lifestyle – Spring 2020