Aquaterra Hotel & SPA

Aquaterra Hotel & SPA

Stilul individual, exclusivitatea și serviciile excelente sunt meritele cheie ale Aquaterra Hotel & SPA. Aquaterra Hotel & SPA este un hotel compact în format Business & Leisure, situat în zona parcului din capitală, la adresa bd. Decebal 6/3.

 022 00 57 75
 068 00 57 75

Aquaterra Hotel & SPA 

Instagram

Aquaterra Hotel & SPA

Aquaterra Hotel & SPA

Odihna în Aquaterra Hotel & SPA este despre căutarea armoniei fizice și spirituale!

  • Aquaterra Hotel & SPA

    Din zi în zi sunteți nevoiți rezolvați probleme complexe, să vă întâlniți cu partenerii de afaceri, să aveți întâlniri importante și să nu aveți timp de odihnă. Dacă nu aveți timp să vă odihniți, atunci este timpul să o faceți. Aquaterra Hotel & SPA va fi cea mai bună soluție pentru rezolvarea acestei probleme. Aquaterra Hotel & SPA este un hotel de tip Business & Leisure, situat într-un parc din capitală de pe bd. Decebal 6/3.

    Odihna într-un asemenea hotel este binevenită pentru oamenii de afaceri care au grijă de sănătatea lor și nu uită de relația de bunăstare și productivitate în muncă, precum și de valoarificarea timpului. Mulțumită odihnei în Aquaterra Hotel & SPA puteți să Vă optimizați timpul efectuând două sarcini în paralel: să aveți grijă de sănătatea Dvs. și să lucrați. Dimineața, puteți să vă bucurați de aerul proaspăt și de vremea frumoasă, în timp ce faceți jogging, apoi, încărcați cu energie, ajungeți să lucrați și seara să Vă relaxați în SPA. Pentru a fi sănătoși și plini de energie, fiecare oaspete al hotelului primește acces la serviciile Aquaterra Wellness & SPA, care astăzi nimeni nu îndrăznește îl mai numească un simplu club de fitness. Apropo, pentru membrii Aquaterra Wellness & SPA, se oferă o reducere de 20% la bronarea camerelor în hotel. De asemenea, puteți profita de ofertele unice care sunt prezentate pe site-ul hotelului. Hotelul modern și confortabil oferă 5 camere din trei categorii – Standard, Deluxe și Apartment. Fiecare dintre camere are un design unic și diferit, restrâns, care încorporează exclusivitate și confort.

    Este ușor să ajungeți la hotel din orice punct al orașului, ceea ce este un criteriu important pentru oamenii de afaceri care duc evidența fiecărui minut. Pentru oaspeții din străinătate, este de asemenea un beneficiu, datorită faptului că sunt aproape de aeroport. Fiecare cameră este dotată cu tot ceea de ce este nevoie pentru o odihnă armonioasă și o viață confortabilă. Odihna în Aquaterra Hotel & SPA este despre căutarea armoniei fizice și spirituale, care este atât de importantă în ziua de azi. Stilul individual, exclusivitatea și serviciile excelente reprezintă avantajele cheie ale Aquaterra Hotel & SPA.