Xenia Antonova - Fitness Woman 2016

Astăzi am cu 10 kg mai puțin decât 10 ani în urmă. La 20 de ani duceam un mod de viață corespunzător vârstei – nu practicam sportul și nici nu îmi făceam griji de nutriția mea. Atunci nu exista acest cult al corpului frumos și al alimentelor sănătoase.  De asemenea nu existau posibilitățile de astăzi.

De ce am decis să merg la sală de forță? Probabil  că am devenit mai înțeleaptă, am crescut, am realizat că un stil de viață sănătos te înfrumusețează. Eu cred că o persoană nu poate fi cu adevărat frumoasă dacă el se privează de acest lucru. Nu înțeleg oamenii care își justifică lenea. Eu pur și simplu refuz să cred – de fapt am verificat pe sine: la 20 de ani arătam cu totul diferit și doar datorită dorinței mele de a mă schimba am devenit cine sunt acum.

Nu există miracole - există perseverență și dorință pentru a obține o siluetă perfectă, pentru a regla calitatea alimentelor și a vieții în general.  Orice persoană care își propune un scop, neapărat îl va atinge. Deoarece, persoana dacă într-adevăr dorește o siluetă perfectă, este puțin probabil ca va rămâne culcat pe vreo canapea și va continua să mănânce dulciuri.

Sunt motivată de rezultatele zilnice pe care le obțin.  Eu mă orientez pe idealurile interioare și pe dorința de a deveni un exemplu de urmat pentru copiii mei.

Cel mai dificil în practicarea sportului – este lupta împotriva lenei. Nu pot să spun că mă las sub influența ei, însă dacă nu am chef de antrenament, prefer să nu mă impun, ci să vin ziua următoare și să-mi efectuez programul cu buna dispoziție.

Eu am dedus 3 piloni importanți de care depind schimbările spre bine. În primul rând – o puternică dorință. În al doilea rând – posibilitatea de a frecventa sala de forță cu un antrenor. În al treilea rând – modul de viață.

Cu cât îmbătrânesc cu atât mai tare vreau să arăt mai bine. Eu realizez că fiecare are o rezervă de forțe și ele trebuie folosite la maxim: o atitudine mai strictă la obiceiurile proaste, de a căuta activități noi sportive, de care nu vă veți plictisi. Noi trebuie să cerem mult mai mult, să ieșim din zona de comfort. Trebuie să ne propunem mereu scopuri noi și să nu ne axăm pe obstacole.

De ce anume Aquaterra Wellness&SPA? Ador tot ce e nou și modern. Clubul m-a tentant prin nivelul său înalt și unicitatea serviciilor propuse și corespunde în totalitate cu așteptările mele.

Toți oamenii depind de dragoste. Dacă dragostea pentru sine nu este suficientă pentru a vă schimba spre bine, atunci vă sfătuiesc să vă schimbați pentru persoana iubită.

Foto: Natalia Shatova