Sala de forta

Aquaterra Fitness Club - singura sală de sport din Moldova  dotată cu cel mai performant  echipament de ultima generație a companiei  Technogym Artis - lider în domeniul furnizării de aparate de fitness high-class.  Cu un astfel de echipament nu se poate mândri alt club din Chisinau.  Un astfel de lux își pot permite doar cele mai bune cluburi de fitness de nivelul premium din lume, un astfel de  club din Republica Moldova  fiind doar  Aquaterra Wellness & SPA.

Sala de forță este echipat cu:

Benzile de alergat, bicicletele eliptice și magnetice, aparatele multifuncționale, aparatele de vîslit, steppere și băncile de  fitness sunt doar o parte a echipamentului pe care îl oferă Technogym  Artis pentru clienții noștri. Toate fiind dotate  cu display LED, sistem de monitorizare a pulsului, cu acces la Internet și sincronizare cu dispozitivele Dvs.  Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți combina utilul cu plăcutul.
 
Echipamentul sălii de forță sunt echipate cu o biomecanică  ideală, iar eficiența acestora vă vor ajuta să obțineți rezultate frumoase. Technogym Artis respectă cele mai înalte standarte ergonomice și mecanice. Ea nu reproduce doar  mișcările naturale  ale  corpului  dar  oferă  de asemenea  acel sentiment unic de relaxare sublimă  care transformă antrenamentele  în  plăcere pură astfel  Vă  reliefați  și tonifiați  corpul.
 
Echipamentele de fitness și wellness de lux  de ultimă generație, precum și atenția personală a instructorilor noștri profesioniști și abordarea individuală  va asigura o eficiență maximă a antrenamentelor Dvs. Doar la clubul nostru de fitness veți avea parte de un partener de antrenament a cărui unică misiune este să Vă motiveze în atingerea obiectivelor dorite. Iar nutriția  adecvată  și exercitiile  fizice regulate vor face minuni nu doar din corpul Dvs. dar  va schimba întreagă viață.
Toate aceastea veți avea ocazia să le descoperiți doar vizitând Aquaterra Wellness&Spa!