Rituale SPA

Doar la Aquaterra Wellness & Spa veți găsi o oază a luxului, a armoniei, frumuseței și liniștii.
Profesionalismul personalului se transpune în calitatea masajelor de relaxare, tratamentelor corporale, faciale și ale celorlalte proceduri pe care așteptăm să le descoperiți.
 
E timpul să încerci pe propria-ți piele cele mai renumite Ritualuri SPA din oraș!

Ritualul SPA  «Paradise»

Ritualul «Paradise»  include: exfolierea ușoară a pielii, împachetare corporală cu efect de fermitate și conturare a corpului  și un masaj relaxant.  Acest ritual ajută la restabilirea echilibrului și a vitalității. Este excepțional prin eficacitatea  deosebit de benefică  asupra pielii prin folosirea produselor cosmetologice de clasa Premium, revitalizează și purifică pielea  de toate toxinele acumulate, stimulează procesul de regenerare, întinerește pielea, aduce un aport bogat de vitamine. Masajul  relaxant și revigorant cu uleiuri aromate, reduce tensiunea,  oboseala emoțională și fizică la fel Vă induce o stare de liniște, relaxare și  armonie absolută.
 
120 min - 60 u.c.*

Ritualul SPA  «Răsfățul Absolut»

«Răsfățul absolut» include: scrub, împachetare corporală, masaj al picioarelor sau facial, masaj relaxant, Jacuzzi și ceai din ierburi.  Acest ritual al senzatiilor și deliciilor, este conceput pentru  cei care doresc  să redescopere calmul și echilibrul în mijlocul unei vieți stresante și agresive, profitând de reechilibrarea energiilor corpului fizic și energetic. Ritualul începe cu un scrub, având ca scop exfolierea mecanică şi pregătirea pielii pentru o hidratare mai intensă  în timpul împachetării care datorită conținutului foarte bogat  de oligoelemente și minerale redă pielii strălucire, catifelare și fermitate. Constistența  delicată  și principiile active cu acțiune elasticizantă fac din tratament  un adevărat elixir pentru corp.
 
180 min - 95  u.c.
Cu zona Spa inclusă, pentru toată ziua - 145 u.c.*

Ritualul SPA «El și Ea»

 «El și Ea» include: scrub, masaj relaxant, jacuzzi și ceai din ierburi.Veți fi răsfățați cu tratamente Spa simultan, într-o atmosferă deosebită, înconjurați de lumânari si ascultând o muzica relaxantă! Veți evada împreună într-o adevarată oază a iubirii,  într-un ținut de poveste unde veți fi tratați ca niște regi de către profesioniștii de la Aquaterra Wellness and Spa!
  Scrub-urile corporale și masajele aromoterapeutice incluse în componența acestui ritual detensionează musculatura, conferă finețe pielii și revitalizează întreg organismul.
 
120 min - 120 u.c. pentru 2 persoane
Cu zona Spa inclusă, pentru toată ziua -220  u.c.

Ritualul SPA «Petrecerea burlăcițelor/burlacilor» 

  • Scrub
  • Împachetare corporală
  • Masaj relaxant
  • Jacuzzi
  • Ceai din ierburi
«Petrecerea burlăcițelor/burlacilor»  include: scrub, împachetare corporală, masaj relaxant, jacuzzi și ceai din ierburi. Ritualul,  permite fiecărui  om  să fie răsfățat ca un rege sau o regină. Scrub-urile corporale, masajele, împachetarile, incluse în componența acestui ritual au numeroase beneficii ca: inducerea și menținerea unei stări de bine, combaterea efectelor neplăcute ale oboselii, detensionarea  musculaturii, hidratarea și catifelarea pielii. O zi de Spa cu tratamente de înfrumusețare și relaxare te vor aduce la starea de echilibru interior și exterior de care ai nevoie.
 
180 min - 75 u.c.*
Cu zona Spa inclusă, pentru toată ziua -125  u.c.
 
* Tariful este per persoană.