Regulament pentru fitness copii

Acest regulament reprezintă normele de comportament pentru  copiii și părinții lor, care sunt obligatorii de respectat pentru frecventarea antrenamentelor pentru copii pe teritoriul Fitness Clubului.
Părinții sunt responsabili personal pentru viața și sănătatea copiilor lor pe teritoriul Aquaterra Club, cu excepția timpului petrecut în sala de joacă, antrenamentelor de grup și a antrenamentelor personale.
 
Abonamentul anual pentru copii, permite frecventarea sălii de forță și a antrenamentelor de grup conform orarului și regulamentului stabilit .

În momentul încheierii contractului pentru abonamentul anual al copilului, părintele va completa un chestionar cu caracteristicile personale ale copilului.

Copiii sub 14 ani pot frecventa Fitness Clubul doar fiind însoțiți de părinți sau de către babysitter.  

În cazul în care administrația clubului va depista prezența copilului cu vârsta până la 14 ani fără supravegherea părintelui sau a babysitter-ului, clubul își rezervă dreptul de a rezilia contractul. 

În cazul în care administrația clubului va depista prezența copilului cu vârsta până la 7 ani fără supravegherea părintelui sau a babysitter-ului, angajatul clubului va conduce copilul în camera pentru copii, unde va fi supravegheat până la sosirea părinților. În cazul în care situația se va repeta clubul își rezervă dreptul de a rezilia contractul.  

Copiii cu vârsta mai mare de 14 ani  pot frecventa antrenamentele  fără supravegherea părinților, însă sunt obligați să prezinte o declarație scrisă de către părinții acestuia.  

Recomandăm părinții și copiii să frecventeze antrenamentele în conformitate cu vârsta corespunzatoare a copilului cu cea a grupului. Restricțiile de vârstă sunt indicate în orarul antrenamentelor al copiilor.

În cazul în care copilul suferă de vreo boală, părintele este obligat să informeze Clubul printr-un certificat medical în momentul încheierii contractului.  Această informație va fi transmisă  antrenorului de gardă de fiecare dată cînd copilul va fi prezent în Club.
 
În  cazul în care vor exista abateri disciplinare repetate( abateri care pot pune în pericol siguranța copilului respectiv, dar şi a grupului) Administrația Clubului își rezervă dreptul de a rezilia contractul.  

În cazul în care copilul are boli infecțioase acute ale pielii frecventarea clubului este stric INTERZISĂ. În cazul nerespectării  a acestei reguli, administrația clubului își rezervă dreptul de a bloca abonamentul până la recuperarea completă a copilului. 
Recomandăm de a îmbrăca copiii în haine de sport confortabile. 

Prezența părinților sau a persoanelor însoțitoare este permisă numai la lecțiile/antrenamentele deschise, prin invitație prealabilă. Părinților le este interzis de a interveni în timpul antrenamentelor sau de a solicita schimbări în modalitatea de desfășurare a antrenamentelor. 
Administrația clubului își rezervă dreptul de a introduce modificări în program în dependență de sezon.

Pentru a evita infectarea altor copii a clubului, rugăm respectuos să lăsați copilul acasă în următoarele cazuri:
  • În cazul în care copilul Dvs. are nasul înfundat, tuse, durere în gât sau alte boli infecțioase.
  • În cazul în care copilul Dvs. are grețuri sau orice boală intestinală. 
  • În cazul în care copilul Dvs. are temperatură.
  • În cazul în care copilul Dvs. are erupții cutanate sau răni nevindecate.
Managementul își rezervă dreptul de a introduce modificări în program, în funcție de sezon sau de umplere pentru grupuri de copii