Varvara Oprea: «Eu admir mamele de astăzi!

Varvara Oprea: «Eu admir mamele de astăzi! După naștere ele arată uimitor, ele continuă să fie persoane de succes și independente .»

varvara

Sportul a făcut dintotdeauna parte din viața mea! În copilărie am practicat dansurile profesionale însă după 7 ani, din cauza unor motive am decis să mă opresc. Până la naștere nu mă gândeam să practic vreo activitate sportivă, însă după naștere totul s-a schimbat. Sala de forță este locul pe care îl frecventez cu regularitate și nu lipsesc de la antrenamente fără vreun motiv important.

 Acum nu mai am nevoie să mă impun sa vin la antrenamente, îmi place cum arăt, privindu-mă în oglindă sunt mândră de rezultatele obținute! A devenit un mod de viață, fără de care nu îmi închipui cum aș trăi. Oferind corpului meu – mișcare, este foarte important.

 Toți avem zile în care avem dorință de a nu face nimic, mai ales mamele care sunt epuizate din cauza somnului insuficient, însă pentru astfel de momente eu am o soluție secretă (zâmbește).  Eu îmi aduc aminte de mine sau privesc  pozele mele de 2 ani în urmă, pe care nimănui nu le voi arăta niciodată, acolo eu sunt după o lună de la naștere și plus 20 de kilograme! Credeți-mă este suficient de motivațional ca să fug la sală. Kilogramele în plus după naștere este normal, însă nu este normal să cântărești 74 de kilograme când până la naștere era doar 46 și să nu ai dorința de a schimba ceva. Este foarte important să acționați!

În zilele când nu dorm suficient din cauza scumpului meu copilaș de 2 ani, prefer să execut exerciții acasă pe covoraș, mai ales să fac abdomene sau alte exerciții cu greutăți. Consider că astfel de exerciții pot fi făcute de către oricine.

Este mult mai eficient să vă antrenați cu un antrenor, de aceea prefer antrenamentele cu un profesional. La Aquaterra este o echipă minunată de antrenori, care cunosc  scopurile mele, sunt mereu amabili și mă motivează mereu.  Este foarte important pentru mine să am pe cineva care să mă stimuleze mereu,  în caz contrar există  șansa de a petrece o oră întreagă doar pe banda de alergare și  sa nu ajung la exerciții mai dificile. Antrenorul mă ajută să îndeplinesc programul de exerciții.

 Scopul meu este să arăt la 50 de ani  ca și acum! Sunt sigură că este posibil, depinde doar de alegerea unui mod de viață sănătos, a mișcării permanente și a alimentării corecte. Prietenele mele la fel mă inspiră cu exemplul lor.

 Eu admir mamele de astăzi! După naștere ele arată uimitor, ele continuă să fie persoane de succes și independente.  Îmi place sa văd  mame care sunt mereu bine aranjate, deoarece cunosc cât este de greu.

Recuperarea după nașterea copilului a fost cea mai dificilă perioadă pentru mine atât  psihologic cât și fizic. Pot scrie despre această perioadă o carte (zâmbește). Pentru acea perioadă, respectarea unui regim alimentar  echilibrat mi se părea foarte greu. Eu mâncam  normal însa am refuzat să mănânc fructe cu kilogramele, deoarece când eram însărcinată, periodic mâncam fructe pe noapte.  De asemenea sport, sport și iarăși sport! Când dulcele meu băietel  a împlinit 4 luni eu deja cântăream 48 de kg., însă pot spune sincer că a fost foarte complicat să obțin astfel de rezultate într-o perioadă atât de scurtă.

Oferind sfaturi generale din seria trebuie să mergeți la sala de sport -  este simplu, si știm cu toții acest lucru,  însă este mai dificil  de a realiza acest lucru, de a lua o decizie fermă și de a respecta programul de exerciții.  Dacă vă veți decide să mergeți la sala de fortă, cel mai bine este să frecventați antrenamentele de 3 ori pe săptămână. Dacă sunteți pentru prima dată, vă sfătui să vă antrenați împreună cu antrenorul. Deoarece va monitoriza alimentarea Dvs., îndeplinirea programului și modului de executare a exercițiilor. Antrenorul este un bun prieten  mai ales pentru prima perioadă. Un alt sfat este să nu cedați, să nu vă opriți! Prima lună este deosebit de grea pentru lupta împotriva kilogramelor, însă după veți fi satisfacută de rezultatele obținute!