Valentina Lebedeva: «Yoga este un instrument pentru a atinge obiectivele propuse»

aero yoga

Noi – suntem o familie mare, în care succesul fiecăruia - este o bucurie pentru toți! Noi ne inspirăm reciproc, ne încurajăm în situațiile dificile, ne bucurăm de micile victorii spre calea sănătații și armoniei în clubul nostru preferat «Aquaterra». În acest articol Valentina Lebedeva, ne vorbește despre modalitatea de a găsi echilibrul sufletesc.

Sportul pentru mine reprezintă – plăcere! De aceea mereu aleg tipurile de sport  care sunt neobișnuite. Recent, am descoperit antrenamentul de fly yoga, este o activitate care mă fascinează de fiecare dată. Prima dată când am încercat, era atât de neobișnuit  să urc într-un hamac! Aceasta este o alternativă foarte interesantă pentru yoga clasică, totul se transformă cu susul în jos, în sensul direct și indirect (zâmbește).

Yoga clasică la fel îmi place. Ambele tipuri – nu sunt doar activități fizice, sunt  de asemenea  comunicare cu lumea ta interioară. Regret, că pentru o perioadă  îndelungată  am intererupt  comunicărea  cu această filozofie.

Yoga este un instrument pentru a atinge obiectivele propuse, în ziua de astăzi toți mereu se grăbesc undeva, însă au uitat încotro și pentru ce, această activitate  ne ajută să medităm asupra  gândurilor noastre cele mai profunde, ne învață să ascultăm, de asemenea să ne punem întrebări și să nu ne fie frică să răspundem la ele.  

În trecut, la fel ca mulți dintre noi pe primul loc  a fost postul de muncă, și apoi, dacă voi găsi timp, voi merge la sala de sport, în cele din urmă de multe ori ajungeam epuizată și înfometată, iar antrenamentele decurgeau foarte greu.  Acum, însă, ziua mea se începe cu sala de sport, în așa fel mă încarc cu energie pozitivă pentru toată ziua, doar așa mod  îmi dedic mai mult timp. Iar după, corpul și mintea mea sunt foarte recunoscătoare, după am o stare de spirit pozitivă și reușesc să fac atât de multe lucruri pe care anterior nu credeam că ar fi posibile .

Sfatul meu este să încercați să faceți ceva nou, ceva neobișnuit, să modificați rutina din fiecare zi – pur și simplu să mergeți la sală de dimineață. Nu trebuie să vă faceți promisiuni, nu trebuie să vă gândiți de câte ori și cum veți merge la antrenamente.  Pur și simplu intrați pentru o zi la sală de forță și totul se va rezolva de la sine.

Dacă pentru Dvs. sportul – este o activitate dificilă, posibil nu vi se potrivește sala de forță, însă sunt multe alte alternative, spre exemplu: Yoga, înotul, antrenamentele de grup, cel mai principal este  -mișcarea. Deoarece este singura modalitate de a fi mereu sănătoși! 

De asemenea, o altă zona preferată în clubul Aquaterra este Zona SPA. Această zonă este foarte frumoasă! Este surprinzător faptul că la Chișinău există un astfel de loc – sunt enorm de fericită! Am călătorit mult și am văzut multe Spa-uri și pot spune cu siguranță că aici absolut totul este la cel mai înalt nivel.

 

După o zi grea de muncă sau în weekend prefer baia japoneză Ofuro , de asemenea ador să frecventez diversele saune de aici. Pentru mine foarte mult contează să îmi restabilesc forțele. Doar acum realizez importanța  odihnei calitative și cît de mult influențează asupra productivității  în timpul săptămânii de lucru.