Valentin Mejinschi «Disciplina este foarte importantă pentru viață și sport».

Sportuleste o stare a sufletului, nu doar a corpului. El ne dezvoltă un spirit de optimism, forță și pozitivism. Este stilul meu de viață!

Eu singur mă motivez, cum spunea Lev Tolstoi «Ca să fim din punct de vedere moral sănătoși trebuie neapărat să ne mișcăm». Este foarte important să ne antrenăm, necătând la starea de spirit, timpul de afară și circumstanțe. Cu trecerea timpului, îți dai seama că rezultatul a meritat efotul și că totul este în mâinile noastre.

Sportul îl practic din copilărie. Cu toate acestea, sentimentele de acum sunt diferite  față de 20-25 de ani în urmă – atunci se formau deprinderile, însă acum deprinderile mă sprijină.

Acum mă antrenez singur, însă antrenorul - este un profesionist care mereu Vă ajută cu sfaturi utile.  Sunt foarte recunoscător lui Valeriu și Denis pentru antrenamentele pe care le-am efectuat împreună și pentru cunoștințele pe care le-am căpătat cu ei, acum îmi sunt foarte folositoare pentru a mă antrena singur.  

Chiar dacă sunt foarte ocupat, frecventez sala de forță de 4 ori pe săptămână – 3 antrenamente de forță și una de cardio. De obicei în timpul antrenamentului de cardio prefer să petrec o oră pe banda de alergat.

Nu am stabilit obiective mari, cândva am primit titlul de maestru al sportului de lupte, însă nu asta este cel mai important. Curând voi împlini vârsta de 50 ani  și aș dori să rămân în formă fizică la fel de bună încă 30 de ani!

Disciplina  este foarte importantă pentru viață și sport, nu așteptați ca cineva să vă oblige să faceți ceva, voi sunteți cel care decide. Nu mâncați prea mult, trebuie să respectați un regim alimentar sănătos, de asemenea să dormiți bine. Fără, organismul nu poate avea grijă de el însuși, să nu mai vorbim de antrenamente. Eu mă trezesc dimineața devreme, la 06:30 iar acest lucru este foarte important pentru a rămâne pe drumul cel bun chiar de dimineață.

Îmi place să vin la Aquaterra. Este un loc minunat,  este un concept bine gândit, și aici este practic totul– echipament de ultimă generație, bazin, zona Spa… chiar si fitness pentru copii, camera pentru copii și o cafenea unde mâncarea este mereu foarte delicoasă. Este un loc perfect pentru a veni cu familia, unde fiecare își va găsi o ocupație pe plac. Iar personalul atent și amabil completează imaginea clubului. Este un loc minunat pentru cei ce apreciază confortul, comoditatea și serviciile de calitate.

Clubului îi doresc să ne servească întotdeauna ca o bogată sursă de inspirație pentru noi toți, au atins vârsta de 2 ani, le doresc mulți ani înainte! Să  stabiliți noi obiective și să le atingeți cu succes, să mențineți mereu nivelul de calitate și să oferiți multă bucurie oaspeților Dvs.!