Plasmolifting™ - o nouă procedură la Aquaterra Wellness & Spa!

Plasmolifting™ - Invenţia revoluţionară de injectare, care permite de a accelera procesul natural de reîntinerire a pielii feței.

În timpul procedurii de Plasmolifting al feţei, în zonele cu probleme se injectează plasmă bogată în trombocite, lichidându-se, ca urmare, deficitul de oxigen şi apă.

Datorită acestui fapt, chiar după prima procedură dispare descuamarea şi iritaţia pielii, are loc stimularea sintezei fibrelor de colagen şi elastin, care sunt responsabile pentru elasticitatea pielii şi conturul frumos al feţei.


Metoda Plasmolifting este inofensivă şi nu provoacă alergii şi nici respingere, deoarece plasma bogată în trombocite este obţinută din sângele pacientului fără adaosuri de componente chimice străine şi nu intră în contact cu mediul exterior în timpul procedurii, ceea ce previne riscul respingerii şi infectării medicului sau pacientului.
Procedura Plasmolifting aplicată în cosmetologie permite obţinerea următoarelor efecte de restabilire a sănătăţii şi frumuseţii naturale: reduce intensitatea petelor pigmentare, îmbunătăţeşte culoarea tenului, încetineşte procesele de îmbătrânire, creşte elasticitatea pielii, îmbunătăţeşte conturul feţei.


Aveți încredere în profesioniști!