PETRECERE SPA “ BATH DE FLEUR”

Cu ocazia sărbătorii de 8 martie, Duminica, special pentru Doamnele noastre, Aquaterra a pregătit cel mai original cadou -  o petrecere grandioasă  doar pentru femei  “Bath de Fleur”! Menționăm că  astfel de petrecere a fost  organizată pentru prima dată la Chisinău! De asemenea, în urma numeroaselor  comentarii pozitive, această seară a fost o adevărată petrecere pentru trup și  suflet .

Oaspeții acestei petreceri erau în exclusivitate doar doamnele membre ale clubului Aquaterra Wellness&Spa,  la fel și prietenele lor. Dress code-ul era obligatoriu  și era constituit din:  halat de baie, costum de baie și papuci de baie. Numărul de locuri erau limitate.

Zona SPA a fost decorată cu flori de primăvară, iar bufetul  plin cu  o varietate de gustări delicioase și cocktail-uri încântătoare, iar piscina  fiind decorată cu baloane decorative și spumă aromată. De asemenea muzica distractivă și deservirea impecabilă a personalului au creat o atmosferă plăcută și relaxantă.

Toată seara, datorită programului distractiv, Doamnele noastre s-au bucurat la maxim de concursurile organizate:  diverse tombole și jocuri de echipă.

De asemenea, petrecerea Bath de Fleur a inclus și un show program din partea antrenorilor și specialiștilor  SPA oferind diverse proceduri și masaje. Nimeni,  nu a rămas neobservat, iar  surprizele și cadourile au completat petrecerea, oferind astfel oaspeților  doar emoții pozitive.

Invitatul special al petrecerii Bath de Fleur a fost faimosul DJ din Ucraina: Veaceslav Romanica.

Petrecerea “Bath de Fleur”  a creat o atmosferă fabuloasă și a lăsat o mulțime de amintiri frumoase invitaților!
Aducem sincere mulțumiri tuturor oaspeților care au participat  la acest eveniment minunat!