Oferta specială de toamnă - foto reintinerirea pielii.

Oferta specială de toamnă  la Aquaterra Wellness & Spa & Esthetic Centre - preț special pentru foto reintinerirea pielii și laser non-ablativ de întinerirea pielii. Doar până la 31 noiembrie !!!

Cel mai performant și simplu sistem de fotoîntinerire și antiacneic  cu lumina pulsată.

IPL se folosește pentru skin rejuvenation (foto reintinerirea pielii). După ședințele cu IPL pielea nu rămâne aspră, nu apar infecții ci din contra va fi fină ca mătasea iar riscul leziunilor la nivelul pielii vor fi reduse.

Este un nou echipament care folosește lumina intens pulsată (IPL) în realizarea tratamentelor precum epilare definitivă, skin rejuvenation, tratarea acneei, tratarea petelor de pigmentare și opțional tratarea vergeturilor.

Spectrul luminos emis poate fi ușor controlat datorită tehnologiei CPL(Controlled Pulse Light) și de asemenea se poate verifica timpul de emisie într-un mod mult mai rafinat. Acest aparat beneficiează de TEHNOLOGIA MULTIPULSE, ceea ce garantează optimizarea rezultatelor într-o perioadă scurtă de timp , astfel numărul de ședințe sunt reduse considerabil. Tehnologia MULTIPULSE actionează în timpul unui flash luminos, sunt concentrate mai multe pulsuri care sunt conduse până la nivelul stratului germinativ , în vederea stimulării secreției de collagen si elastina (fotointinerire).

În vederea realizării tratamentelor aparatul dispune de filtre speciale adecvate fiecărei probleme ce  urmează  a fi tratată. Aparatul a fost conceput astfel încât să poată fi utilizat atât în saloane de înfrumusețare cât și în clinici de estetică permițând realizarea de tratamente vasculare (vascular therapy), tratarea telangiectaziilor ,a cuperozei , dar se pot trata și zone hiperpigmentate(senile spots).

În mediu, sunt necesare 2-4 sesiuni, pentru rezultate vizibile.