Irina Poslavscaia- Gold Reserve

Sportul a fost mereu parte din viața mea.  Faptul că și astăzi frecventez cu regularitate sala de forță – este o continuare logică.

Eusunt o fire disciplinată. Absolut în totul, inclusiv și cu antrenamentele.

Sunt maximalistă. Datorită acestei calități, am devenit ceea ce sunt. Dar, încercând să analizez viața mea cu alți ochi, privind trecutul, realizez că uneori am fost prea severă cu mine însumi.  

Eu mereu tind spre  un stil de viață cât mai confortabil pentru femei. Chiar dacă nu reușesc întotdeauna.  Am un regim foarte strict, dat fiind faptul că sunt - o mamă a trei copii, dintre care cel mai mic are 5 ani. Sunt obișnuită cu agitația – copii, lucru, sport, casa…

Câteodată cred că am nevoie să mă opresc și să iau o pauză. După concediul de maternitate, am decis să plec într-o călătorie de croazieră,  din prima zi a vacanței mele am fost cuprinsă de o  liniște sublimă – și nu realizam de ce nimeni nu mă grăbește, nu cere să îi gătesc micul dejun. Fiecare persoană are o rezervă de forță, scopul meu este – ca forța mea să nu mă părăsească, să o mențin cât de mult este posibil.

Mereu  lupt cu mine. Pentru a fi mereu în formă fizică bună – înseamnă să te lupți zilnic. De a lupta mereu pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Eu nu îmi permit luxul de a mă relaxa.

Recent, am decis să încerc o nouă provocare – am decis să fac sfoara în 30 de zile. Suntem în grupă de 10 persoane, unde fiecare din noi, în timpul antrenamentului  se gândește: de ce oare sunt aici?  Este foarte dificil, deoarece în lupta cu lenea trebuie să ai voință puternică.

Aquaterra – este un loc special. Este mult mai simplu să găsești un fondator decât să găsești specialiști buni și să formezi o echipă de profesioniști. Însă Aquaterra le-a reușit pe ambele!

Sportul – reprezintă pentru mine mai întâi de toate  sănătate și  comunicare.

Pentru a obține rezultatele dorite trebuie să fii o persoană disciplinată. Motivația cu interval- atunci când persoana are ca scop să își tonifieze și sculpteze corpul înainte de vară/ mare/Anul Nou – nu are nici un sens, ea nu este eficientă. Este nevoie de o abordare sistematică și de a înțelege de ce ai nevoie de sport.

Mai bine să îți dedici o oră sau două activităților fizice, deoarece timpul economisit în tinerețe după,va fi înlocuit de medicamente. Trebuie mereu să avem grijă de noi! La urma urmei, viața este atât de interesantă, iar pentru continuitatea ei trebuie să ne folosim la maxim de forțele noastre.

Foto: Natalia Shatova