GOOD LOVE- EMIN, pentru prima dată în Chișinău

În acest an,  clubul de fitness Aquaterra, primii vor felicita frumoasele doamne cu 8 martie.

Nu este un secret faptul că evenimentele marca Aquaterra au loc la cel mai înalt nivel și mereu lasă impresii de neuitat.

În această primăvară vă veți schimba complet ideea despre modul în care poate avea loc un concert al artiștilor dvs. preferați.

5 martie la Teatrul Național de Operă și Balet va domni o atmosferă incredibilă.

Sincer, fermecător  - Emin. Vocea lui poate fi recunoscută de la primele note, iar melodiile ating sufletele multora.

Cu noul program GOOD LOVE - EMIN vizitează pentru prima dată Chișinăul, însoțit de o echipă numeroasă, care vor crea o atmosferă de neuitat.

GOOD LOVE este denumirea celui mai recent album al lui EMIN, pe care l-a prezentat la sfârșitul lunii ianuarie. Melodiile duioase, ușoare și bineînțeles, lirice ale albumului respectiv, redau  starea de spirit romantică al eului liric. Aceasta este starea de spirit pe care artistul a decis să o aducă odată cu noul său turneu. Mai multă dragoste!
Mai multă muzică și emoții bune!

Lista melodiilor din program va include single-urile prezentate de muzician în ultimul timp, inclusiv din noul album rusesc «Неба не боялись».
Bineînțeles, programul va include hiturile sale: «Я лучше всех живу», «Рядом проснуться», «Начистоту», «Невероятная», «Сбежим в Баку», «Сердце пополам», Boomerang, Amor și multe altele.

Reamintim că EMIN este organizatorul festivalului de muzică "ZHARA", premiul muzical ZHARA MUSIC AWARDS, proprietarul postului TV "ZHARA", iar anul trecut a deschis postul de radio "ZHARA FM" și label-ul ZHARA MUSIC.

Artistul a primit numeroase premii prestigioase, cum ar fi: World Music Awards,  Gramofonul de aur, MUZ-TV Award, MK Soundtrack, New Major Radio Award, GQ Award 100 Most Stylish și multe altele.

Fiecare concert solo EMIN este o aventură muzicală în care artistul nu se teme să experimenteze și să fie dezvăluit de către public în ipostaze diferite.

Acesta va fi cel mai bun cadou pentru cele mai îndrăgite persoane.

Informații pentru membrii Aquaterra Club: 022-628-000
www.bisconcert.com