Dmitrii Sergheev: «Sunt motivat să frecventez sala de sport din dorința de a fi mereu sănătos, energic și puternic "

Noi – suntem o familie mare, în care succesul fiecăruia - este o bucurie pentru toți! Noi ne inspirăm reciproc, ne încurajăm în situațiile dificile, ne bucurăm de micile victorii spre calea sănătații și armoniei în clubul nostru preferat «Aquaterra». În acest articol Dmitrii Sergheev ne vorbește despre importanța sportului și despre antrenamentul său preferat.

 Sunt motivat să merg la sala de sport din dorința de a fi mereu sănătos, energic și puternic. Este suficient să lipsesc câteva zile de la antrenament ca să observ cum pierd din masa musculară, devin mai lent și nu reușesc  să fac tot ce am planificat. Modul de viață sănătos te ademenește, corpul însuși îți indică ceea ce este corect, principalul este să începi.

Prefer să mă antrenez seara, pentru cineva,  posibil este prea târziu, de obicei eu sunt ultimul care rămâne în sală și ultimul care pleacă din club.  Personal pentru mine ora 22:00 nu este o oră târzie pentru antrenamente, seara eu sunt mult mai relaxat, nu mă gândesc  la problemele de la serviciu astfel sunt mult mai concentrat asupra executării exercițiilor.

Antrenorul  are grijă să rămân pe calea cea bună, să frecventez în mod regulat, să nu lipsesc de la antrenamente, el este exemplu și motivația mea, 2 în 1.  Este foarte important pentru mine ca antrenamentele să fie eficiente, ca rezultatele să fie evidente, este dificil de a parcurge aceasta cale singur, de aceea prefer să mă antrenez cu o persoană cu experiență excelentă în domeniu.

Antrenorul pe care l-am ales a fost recomandat de către prieteni, eram sigur că nu voi regreta. Cu Valeriu am o relație de prietenie și sunt mulțumit de rezultatele obținute.

Nu mi-am pus în scop să particip la concursuri sportive sau să devin un bodybuilder cu mușchi enormi, însă doresc să fiu mereu sănătos și într-o condiție sportivă bună, sportul îmi redă vitalitate, chiar și în acele zile, când sunt epuizat după o zi grea de muncă, după antrenament mă simt mai energic și cu o stare de spirit pozitivă.

Sunt de părerea că este dificil pentru toți – frecventarea regulată a sălii de forță. Întotdeauna  vor exista situații când circumstanțele sunt de așa natură încât este imposibil să ajungi la antrenament, fie că este vorba de muncă, familie sau copii. Însă cel mai important este – cu prima ocazie să te întorci la antrenamente,  nu este chiar atât de greu pe cât pare!  De asemenea la fel de primordial este - să lași scuzele și motivele deoparte și pur și simplu să acționezi. Sunetele antrenorului la fel mă motivează, el fiind puterea voinței mele.  

Eu prefer antrenamentele de forță, nu îmi place alergatul, alte tipuri de antrenament la fel nu mă atrag, astfel sala de forță este locul perfect pentru mine.  Însă pe lîngă sală, îmi place zona spa a clubului Aquaterra, anume din cauza Spa-ului am acceptat să vin pentru prima dată.  Jumătate de an am frecventat doar zona spa pentru masaje, diverse proceduri pentru corp, care te relaxează și îți restabilesc  starea de spirit. Eu nu  înțelegeam persoanele care merg doar la sala de forță și nu vizitau zona spa, când aici este așa de bine, cald și frumos. Atunci, presupun, ei nu mă înțelegeau (zâmbește) de ce eu nu frecventez sala de forță. 

 

Îmi place hammam-ul, saunele, procedurile Spa, aici la Aquaterra sunt o varietate largă de  servicii de care niciodată nu te plictisești.  Zona Spa a clubului este un loc special, recomand tuturor de a vizita acest colțisor minunat de relaxare pentru o zi, și nu este neapărat să fii membrul clubului. O zi în Spa va lăsa impresii de neuitat!