Marina Kilovatyi- «Fitness-mama»

Totul a început după nașterea primului copil. În perioada sarcinei am adăugat 30 de kg., iar după – am decis să frecventez sala de forță în mod intensiv. După, am rămas însărcinată pentru a doua oară. În aceeași perioadă s-a deschis clubul Aquaterra, am devenit membru în același an. În perioada sarcinei, de 3 ori pe săptămână practicam înotul, iar după naștere, după câteva luni, deja eram în formă fizică bună.

Am venit la Aquaterra, cu un scop bine determinat. Să slăbesc, să îmi tonific corpul și să devin persoana pe care o voi privi cu admirație în oglindă. Orice zi pe care o petrec la Aquaterra este un pas spre visul meu.

Cel mai dificil este - să începi: după o zi grea de muncă trebuie de mers la sală și nu acasă. Este important de a nu ceda slăbiciunilor noastre, însă să avem grijă de alimentația noastră.

Motivatorul meu principal – este eu însumi. Sunt motivată de succesele mele, de scopul meu – corpul perfect la care aspir. Iar când rezultatele sunt vizibile, înțeleg că se merită.

Sportul este o pasiune.  Chiar și atunci când atingi rezultatele mult așteptate, îți dai seama că nu dorești să te oprești. A te opri – înseamnă a pierde totul ce ai obținut până acum.

Antrenorul mei perfect – este o domnișoară. În cazul dat - Nadine. Ea simte corpul meu, știe cum și ce trebuie de antrenat pentru a obține un relief frumos. Ea- este un exemplu real. Pot spune chiar mai mult, în trecut m-am antrenat cu alți antrenori, însă rezultate vizibile am obținut doar cu ea.

Eu sunt mereu onestă cu antrenorul meu. Și plus la toate, este foarte greu să ascund ceva de la ea. În cazul în care, cu o seară înainte de antrenament am mâncat ceva dulce, Nadine doar dintr-o de a mea va observa.

Eu aleg Aquaterra, deoarece acesta reprezintă pentru mine un alt Nivel. Îmi place totul – începând de la antrenamente si ajungând la angajații care lucrează aici.

Sportul vindecă.  Sportul mă ajută să lupt împotriva oboselii, durerilor de cap și stărilor negative. Deoarece ele rezultă doar din lipsa antrenamentelor și exercițiilor de forță! De la Aquaterra eu plec mereu o altă persoană, chiar dacă am avut o zi de muncă grea și responsabilități casnice zilnice.

Pentru mine activitatea fizică – în primul rînd înseamnă plăcere. Mulți consideră că sportul este ceva foarte dificil și obositor, însă pentru mine mișcarea – viață, iar sportul – bucurie.

 Am un program încărcat. Sunt mereu solicitată de familia mea, de copiii mei, de lucrul meu și desigur de sport... Iar când sunt întrebată cum de reușesc peste tot, singură sunt uimită. Nu există nici un secret: eu doar fac totul ce îmi stă în puteri!

 Foto: Natalia Shatova