ALIONA NEVSKAYA: "ESTE ESENȚIAL DE A GĂSI TIMP LIBER PENTRU SINE ȘI SPORT"!

Aliona Nevskaya: «Este dificil să reușești totul, nu țin să dau sfaturi cuiva, orice mamă mă va înțelege –însă este esețial de a găsi timp liber pentru sine și sport

Noi – suntem o familie mare, în care succesul fiecăruia - este o bucurie pentru toți! Noi ne inspirăm reciproc, ne încurajăm în situațiile dificile, ne bucurăm de micile victorii spre calea sănătații și armoniei în clubul nostru preferat «Aquaterra». În acest articol Aliona Nevskaya ne vorbește despre modul în care lucrează asupra ei și ce o motivează să găsească timp liber pentru antrenamente.

aquaterra_fitness_aleonanevscaiaaquaterra_fitness_aleonanevscaia

 Imediat după deschiderea clubului «Aquaterra», am decis să cumpăr abonament și nu am regretat nici o clipă, din start mi-a plăcut totul, de asemenea este aproape de locul de muncă , este minunat!

Eu practic sportul pentru a menține o formă sportivă bună, de asemenea de a menține nivelul de energie și starea de spirit bună.

Eu nu sunt diferită de ceilalți, la fel îmi este greu să mă impun de a merge la antrenament, însă sunt mereu motivată de către antrenoarea mea -  Nadine, este o profesionistă foarte bine pregătită, dacă lipsesc de la antrenament, ea neapărat mă contactează și află motivul absenței mele.aliona nevskaia la fitnes club

De asemenea și prietenele mele la fel mă motivează să merg mai des la sală, se întâmplă mai ales după călătorii, cînd greu mă decid, ele au grijă să nu lipsesc.

Prefer să mă antrenez în sala de forță cu antrenor personal, cel puțin pentru mine – este mult mai eficient, ea are grijă  să execut corect exercițiile, de asemenea este un exemplu demn de urmat, are un corp foarte frumos, ceea că mă motivează să nu mă opresc sub nici o formă. Cînd ești singur în sala de forță este greu să execuți cantitatea necesară de exerciții.

«Aquaterra» este primul club sportiv pe care îl frecventez cu regularitate. Deseori am cumpărat abonamente în alte cluburi, însă le frecventam maxim 1 sau de 2 ori. Pentru mine nu contează doar interiorul elegant și luxos, cred că atmosfera și angajații la fel au un impact important asupra mea.
aquaterra_fitness_aleonanevscaiaaliona_nevskaia

Din start am menționat că prefer în calitate de antrenor o femeie, deoarece îmi este mai confortabil, sunt de părerea că femeile se înțeleg mai bine, există o conexiune specială. Ele sunt capabile să simtă starea mea de spirit, câteodată de a mă motiva cu un sfat potrivit pentru a obține rapid rezultatul dorit. Însă țin să subliniez că la Aquaterra sunt o mulțime de antrenori bărbați foarte talentați.

Desigur că am și un exercițiu preferat – hiperextensie,  Nadine mereu glumește la acest subiect, nimănui nu îi place acest exercițiu cu excepția mea))).  Este un exercițiu perfect pentru a sculpta un abdomen de invidiat!hiperextensie

Antrenamentele de forță – sunt destul de intensive, o perioadă am încercat să găsesc o modalitate de a mă restabili, deoarece după ele urmează să merg la serviciu, de aceea prefer  hidromasajul. În 30 de minute îți relaxezi corpul sub jeturile de apă, iar muschii practic nu dor. Dacă aș dispune de mai mult timp cu siguranță aș merge și la alte proceduri din zona Spa. De asemenea ador înotul, aș dori să acord mai multă atenție și timp acestei activități.

Este dificil să reușești totul, nu țin să dau sfaturi cuiva, orice mamă mă va înțelege – însă este esețial de a găsi timp liber pentru sine și sport. Prefer să mă trezesc cu o oră mai devreme – cu toate că nu îmi este ușor. Somnul de dimineață este cel mai dulce. Mă trezesc la 06:30, îmi petrec copiii la școală, după merg la serviciu.

Copiii mei – sunt exemplul meu și inspirația mea. Ei, de asemenea sunt într-o formă sportivă bună, sunt energici și mereu mă bucur pentru succesele lor.
бассейн в кишиневеспортивный_бассейн_в_кишиневе