Alexandr Ivanov și trupa ”Rondo”

În ajunul concertului său LIVE la Chișinău, în cadrul turului jubiliar cu programul THE BEST, oaspetele special al Aquaterra Wellness & SPA a fost solistul trupei ”Rondo” Alexandr Ivanov.

Alexandr Ivanov este un rock-cântăreț, compozitor și autor de piese originar din Rusia. Este cunoscut în calitate de solist al trupei ”Rondo”.

Ultima dată Alexandr Ivanov a vizitat orașul nostru însorit 30 de ani în urmă, când tânăra trupă ”Rondo” a participat într-un concert rock în Teatrul Verde. Astăzi oaspeții noștri ne-au adus programul The Best – adică tot ce este mai bun din cei 30 de ani de existență a trupei.

Cândva oaspetele nostru și trupa ”Rondo” reprezentau o direcție muzicală foarte populară – hard-rock. Astăzi repertoriul este mai mult de blues. Cum afirmă însăși Alexandr, stilul în care lucrează trupa e mainstream, ceea ce nu îi împiedică să rămână favoriții publicului.

Alexandr afirmă că sportul e o filosofie întreagă, la fel ca muzica. Și explică, că sportul și muzica au foarte multe în comun, căci orice concert rock necesită energie și putere fenomenale, care pot fi dezvoltate prin sport. Apropo, oaspetele nostru este deținătorul titlului de Maestru în Sport la Judo și posedă centura neagră. Alexandr a dedicat 12 ani sportului de performanță.

La Aquaterra Wellness & SPA solistul renumitei trupe a venit înainte de concert pentru a restabili puterile, a savura excepționalele rituale SPA și a recăpăta armonia corpului și a sufletului.

Oaspetele nostru i-a dorit Aquaterra Wellness & SPA o viață creativă îndelungată, programe interesante, întâlniri deosebite cu oameni frumoși și prosperitate.

Iar noi îi dorim lui Alexandr Ivanov și trupei ”Rondo” ca trei lucruri să rămână neschimbate în viața lor – dragostea pentru muzică, pasiunea pentru concerte și devotamentul publicului.