Masaj

Masaj cu particule de aur

Acest tratament exclusiv, plin de rafinament,va reda pielii tinerețe și frumusețe. Acest produs cu aur strălucitor este un tratament corporal tentant conceput special pentru  masaj de lungă durată fiind un ritual unic profesionist care te invită la un moment de relaxare. Se absoarbe rapid, hidratează în profunzime și lasă pielea  moale și mătăsoasă. Elasticizează, regenerează și tonifică pielea  Particulele de aur au propietăți catalitice necesare pentru a păstra tinerețea și sănătatea pielii, iar în combinație cu alte ingrediente naturale luptă împotriva radicalilor liberi. Are un efect anticelulitic și de fermitate,care conferă stălucire. 
 
50 min - 30 u.c. /  80 min - 45 u.c.

Masa cu pietre calde

Masajul cu pietre calde este mai mult decât o simplă masare cu pietre încălzite - este un tratament multidimensional care ajunge până în adâncul sufletului. Masajul cu pietre calde combină beneficiile termoterapiei cu loviturile de masaj folosind pietre, pentru a crea o senzație profundă de relaxare. Căldura pietrelor încălzește pielea,ceea ce permite o mai bună absorbție a uleiurilor și loțiunilor folosite și în același timp pregătește musculatura corpului pentru ca terapeutul să poată să ajungă mai adânc în straturile profunde ale muschilor. Acest masaj are numeroase benefii cum ar fi: refacerea echilibrului energetic,diminuarea problemelor articulațiilor și spasmelor musculare, stimularea sistemului nervos, scăderea tensiunii arteriale, creșterea activităților rinichilor, creșterea circulației sanguine.
Scopul principal al acestui masaj fiind echilibrarea chakre-lor, îmbunătățirea stării de sănătate și aducerea clientului într-o stare de armonie și bună dispoziție.
 
50 min - 30 u.c. /  80 min - 45 u.c.

Masaj balinez

Masaj de relaxare, aducând armonie. Masajul balinez este un cocktail relaxant, alcătuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Scopul masajului balinez este să Vă ofere un echilibru perfect între corp și suflet. Obiectivul unei ședințe de masaj balinez este să stimuleze punctele energetice ale corpului Dvs., favorizând circulația sângelui și activând sistemul imunitar al organismului. Masajul este efectuat de către specialiști din Bali.        
 
La  finalul masajului, după apariția stării de relaxare, veți simți energizarea, de asemenea Vă veți simți cu bateriile reîncărcate, cu o minte mai limpede și o stare sufletească mai bună.
 
50 min - 30 u.c. /  80 min - 45 u.c.

Masaj aromaterapeutic

Masajul aromaterapeutic e o metodă placută pentru claritate mentală, relaxare, stres și dureri de cap. Reprezintă o metodă terapeutică efectivă combinat cu efectele benefice ale uleiurilor esențiale.Tehnica unui astfel de masaj este una lentă,tandră ce facilitează intrarea uleiului în piele. La rândul său uleiurile esențiale ajută la relaxare,stimulează circulația limfatică, întărește întregul organism și sprijină procesul de vindecare, intensifică detoxifierea organismului, stimulează sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor.
 
50 min - 40 u.c. /  80 min - 55 u.c.

Masaj suedez

Masajul suedez este foarte relaxant și de asemenea este o opțiune potrivită pentru cei care sunt la începutul experienței SPA. Este un masaj al întregului corp utilizând manevre mai ușoare sau mai ferme și constă în prelucrarea țesuturilor moi și a musculaturii în vederea obținerii unor beneficii terapeutice și de relaxare. Masajul se practică în scopul îmbunătățirii proprietăților fizice ale țesuturilor, stimularea sistemelor organismului  cât și în scopul refacerii organismului ca urmare unui efort fizic sau intelectual. Masajul suedez este considerat un remediu excelent împotriva stresului și depresiei.
 
50 min - 30 u.c. /  80 min - 45 u.c.

Chiromasaj (masaj spaniol) 

O tehnică de masaj specială, care încorporează diverse tehnici clasice și orientale de masaj. Procedura Vă induce o stare de relaxare totală. Fiecare sesiune are un set unic de tehnici, individualizate pentru fiecare oaspete, îndreptate la o varietate de zone ale corpului. Masajul chiropractic  se concentrează pe sistemul nervos al coloanei vertebrale și este dedicată tratării unei variețati de probleme de sănătate, inclusiv dureri de spate și gât, astm și probleme digestive.
 
50 min - 30 u.c. /  80 min - 45 u.c.

Reflexoterapie pentru picioare 

Este un masaj plăcut și folositor, oferind ușurință picioarelor și întărește sistemul imunitar. Ca urmare a impactului asupra anumitor zone ale picioarelor, masajul imbunătățește funcționarea organelor interne, reduce oboseala și Vă oferă o stare excelentă de sănătate.
 
30 min - 30 u.c.

Masaj anticelulitic

Este folosit pentru eliminarea excesului de lichid, corectarea și reducerea greutății corporale. Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală” fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic și foarte eficient în remodelarea țesutului adipos, stimulează și îmbunătățește circulația sângelui,tonifică musculatura, ajută în redobândirea elasticității și fermității pielii. 
 
50 min - 30 u.c.

Masaj sportiv

Masajul sportiv constă în aplicarea în mod creativ și intuitiv a tehnicilor de masaj pentru îmbunătățirea performanțelor sportive. Masajul sportiv cuprinde totalitatea manevrelor și procedeelor de masaj ce contribuie la perfecționarea fizică a sportivului, la înlăturarea oboselii și la tratamentul diferitelor leziuni dobândite în urma accidentelor sportive.  Beneficiile terapeutice ale masajului sportiv sunt: implică exerciții fizice pasive pentru mușchii atrofiați, relaxează mușchii răniți și suprasolicitați, reduce spasmele și crampele, crește flexibilitatea articulațiilor.
 
50 min - 30 u.c.

Masaj la patru mâini

Această tehnica de masaj favorizează relaxarea totală și recuperarea completă a sistemului nervos. Secretul reușitei acestui masaj constă în armonia coordonării gesturilor terapeuților noștri pentru a crea mișcări perfect sincronizate. Masajul la patru mâini acționează în două planuri: în plan fizic el îmbunătățește circulația sângelui și relaxează musculatura. Efectul relaxant duce la eliminarea tensiunii musculare mai ales din zona spatelui și a umerilor.Masajul de relaxare se efectuează, de regulă, cu uleiuri sau crème parfumate, care stimulează starea de bine, conform aromaterapiei.
 
50 min - 45 u.c. /  80 min - 65 u.c.

Hidromasaj

Hidromasajul acționează ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară , un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospatând întregul organism. Stimulează eliminarea toxinelor din organism de asemenea întărește sistemul imunitar. Prin combinația dintre căldură, masaj și apă, hidroterapia este metoda ideală de a scăpa de stres sau dureri. Prin hidromasaj, mușchii se tonifiază iar metabolismul se accelerează ajutând la curele de slăbire.
 
30 min - 20 u.c. / 45 min - 25 u.c.
 

Masaj cu punguțe din ierburi

Masajul cu ierburi este cea mai bună procedură pentru drenajul limfatic și anti-stres, fiind utilizat atât pentru a facilita absorbția ingredientelor active și  utile în organism a ierburilor aromatice, cât și pentru a spori efectul lor curativ.

Mișcările maseurului cu săculeții din ierburi aromatice reprezintă rulații peste nodurile musculare ale corpului în timp ce aburii relaxează musculatura iar pielea absoarbe uleiurile aromatice, având efecte benefice cu putere de vindecare.  

Datorită influenței armonioase asupra stării psihologice a clientului, masajul cu săculeți din ierburi aromatice  reface echilibrul emoțional, reduce stresul și simptomele de depresie. De asemenea acest masaj crește nivelul de energie, facilitează relaxarea musculară pentru a include reducerea de spasme musculare și îmbunătățește aspectul pielii, lasând-o catifelată.

Relaxarea fiziologică completă prin încălzirea ușoară a mușchilor întregului corp -  este efectul principal al masajului cu săculeții din ierburi aromatice.

Proprietățile de vindecare ale ierburilor aromatice și profesionalismul maseurilor va ajuta să vă recăpătați  finețea pielii și armonia sufletească!

80 min - 45 u.c.