Împachetări corporale

Împachetările sunt proceduri care au drept rezultat o eliminare a excesului de lichide și toxine, o slăbire în circumferințe și în kilograme, cu puternice efecte anticelulitice, antivergeturi și chiar antirid.

Termo - Împachetare «Ceai verde»

Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale terapeutice de detoxifiere.
 
Această împachetare este un tratament remarcabil în curele de slăbit și anti-celulită. Împachetarea cu ceai verde, bogată în polifenoli are un puternic efect de ardere a grăsimilor, de asemenea rezultatul acestui tratament fiind o piele mai catifelată, elastică și fermă. Ingredientele active a împachetării cu ceai sub efectul căldurii va declanșa și accelera într-un mod deosebit eliminarea toxinelor și a depozitelor de apa.
 
De asemenea generează o creștere semnificativă a metabolismului celular și a procesului de transpirație. Ca rezultatul acestei proceduri veți obține slăbire ultrarapidă în centimetri, efectele fiind vizibile de la prima ședință.

INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Ceaiul verde: conține teofilină din belșug care are o acțiune drenantă similară cafeinei în curele de slăbit, polifenoli fiind un puternic anti-oxidant și favorioizi – molecule remarcabile pentru tratamentele anti-age.
  • Oxid de magneziu: asigură  efectul termic. 
  • Săruri marine: bogate în oligo-elemente ce remineralizează și hidratează durabil întregul organism, purifică pielea și oxigenează celulele.

Preț - 30 у.е.

ÎMPACHETARE CU ALGE MARINE «BRITTANY»

Multi Action Algae Pack “BRITTANY” – este o împachetare pe bază de alge, care stimulează metabolismul lipidelor, este intens hidratantă, îmbunătățește fermitatea pielii și combate celulita. În urma acestei proceduri veți observa cum aspectul de coajă de portocală se diminuează și că se reduc centimetrile din zonele problematice ( abdomen, picioare, brațe și posterior).
 
Împachetarea cu alge marine “BRITTANY” oferă o senzație de prospețime, hrănește pielea cu vitamine și minerale, revigorând întregul organism, de asemenea prevenind îmbătrinirea prematură.

INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Laminaria digitata - este o algă bogată în minerale, oligoelemente, zaharide și proteine, care stimulează în special metabolismul lipidelor, la fel are efect de eliminare a substanțelor reziduale. Este bine-cunoscută pentru eficiența ei în tratamentele anti-celulită, remodelând silueta.
  • Fucus Vesiculosus – este o algă marină brună. Are numeroase caracteristici ca: antihipotiroidic, antireumatic, antioxidant. Această algă conține vitaminele C, B1, B2, B6, B12, minerale precum fier,calciu, oligoelemente, uleiuri volatile.  Este folosit pentru reducerea țesutului adipos și a celulitei.
  • Lithothamnium Calcareum (Rotalge) – sunt sedimente marine formate dintr-un amestec de alge bogate în oligoelemente ( peste 30 de oligoelemente, printre care calciu, fier,magneziu și zinc). Au propietăți absorbante și efect de curățire în profunzime. 

Preț - 30 у.е.

ÎMPACHETARE CU CIOCOLATĂ «AMAZONIA»

Împachetarea cu ciocolată este recunoscută de către femei pentru efectele uimitoare asupra corpului! Datorită acestei împachetări, pielea Dvs. poate dobândi numeroase beneficii: circulația sanguină se va îmbunătăți,pielea va fi mai catifelată, iar surplusul de apă din corp va fi dimunat.
 
De asemenea, ciocolata conține antioxidanți și flavonoizi, de aceea împachetarea cu ciocolată combate celulita și îmbătrînirea pielii, reduce ridurile lăsând pielea fermă. Iar secrețiile de colagen și elastină vor fi stimulate, ciocolata actionează atât pe plan fizic cât și psihic având efecte de hidratare, regenerare și exfoliere.

INGREDIENTELE ACTIVE:

  • Cacao (Theobroma cacao): stimulează producerea de endorfine ce dă o senzație plăcută de stare de bine. De asemenea permite efectuarea unui tratament de hidratare intensă pentru corp lăsând pielea hidratată și revitalizată. Theobromina reprezintă o componentă extrem de importantă a tratamentelor corporale anti-celulită, deoarece aceasta stimulează în mod eficient dizolvarea depozitelor de grăsime, are un efect vasodilatator și în același timp este un antidepresiv natural.
Preț - 30 у.е.
 
 

PARAFANGO

- Efect anticelulitic.
- Tonifierea și pierderea centimetrilor în plus de pe talie, abdomen și coapse.
- Remodelarea siluetei.
- Întinerirea pielii.

Rezultate vizibile deja după prima procedură.

Ce este Parafango?

Parafango este un amestec special, compus din nămol marin (alge și apă de mare care previn retenția de apă), parafina (reține căldura), oligoelemente (săruri minerale care redau elasticitatea pielii) și cafeina (stimulează circulația venoasă și limfatică).

Preț - 50 min - 30 у.е.

împachetare cu ciocolata