Fitness

Fitness la  Aquaterra Wellness & Spa -  reprezintă  un program al antrenamentelor de grup întocmit de către cei mai buni  experți în domeniu,  fiind luate  în considerație  diferitele niveluri de pregătire fizică și abordarea  individuală a fiecărui  client.
 
În afara diverselor ore de fitness, Pilates, Yoga, Kangoo Jumps, Arte Marțiale, Aerobică și Aqua-aerobică, orelor de dans și Fitness pentru copii, Aquaterra Wellness & Spa reprezintă:
  • Sala de forță -  cu suprafață  de 500m2  dotată cu echipament de ultima generație Artis de la compania Techno Gym cu acces  la Internet;
  • Fitness Club cu  bazin sportiv cu o lungime de 25m fiind  unic prin faptul că este  echipat cu un sistem de curățare  a apei în mai multe etape, folosind doar  sarea de mare,  fără clor, care  permite  menținerea purității perfecte  a apei și în același timp, evitarea  impactului  negativ al clorului asupra pielii și părului.
  • Zonă separată pentru aqua-aerobică 
  • Antrenamentul  Fly Yoga -   o activitate care combină principiile tradiționale dinYoga cu elemente din gimnastică acrobatică, dans, pilates și exercițiile calistenice (unde se folosește greutatea propriului corp).
  • Echipă compusă din: antrenori personali de fitness și instructori de yoga, fiind cei mai buni experți din Republica Moldova. 
Vizitând doar o singură dată Aquaterra Wellness &Spa, veți realiza ca antrenamentele noastre au multe caracteristici unice pe care nu le veți găsi cu siguranță în alt club sportiv din Chișinău!
 
Vă așteptăm cu drag la antrenamente!