Cosmetologie

Remodelarea și Corecția siluetei prin intermediul aparatelor

LPG (Franta) –lider mondial în corecția figurii. Lipomasajul LPG este un masaj mecanic complex, care asociază mișcarea de rulare a pielii cu aspirația, contribuind la arderea grăsimilor și combaterea celulitei, oferind pielei Dvs un aspect neted.
 
45 min – 25 u.c.
 
Cavitația Imperium – liposucție nechirurgicală – distrugerea efectivă a celulelor formate din grăsimi. Energia emanată de aparat stimulează procesul de drenare, activând procesele biologice de lipoliză din țesuturile adânci ale zonelor problematice. Cea mai nouă metodă pentru a trata celulita locală și pentru a remodela corpul Dvs!
 
Se recomandă un curs din 4-7 proceduri pentru o singură zonă problematică, o dată în săptămînă. 
 
40 min -  30 u.c.
 
Presoterapia – prin intermediul procesului de limfodrenare, cu ajutorul aparatului, toxinele sunt eliberate din organism, oxygen în țesuturile pielii. Prin această metodă se remodelează forma picioarelor, abdomenului și a mâinilor, tonifiind pielea. Recomandat în special pentru tratarea celulitei, detoxifiere și în procesele de slăbire. Pentru rezultate maxime se combină cu tratamentul de Cavitație Imperium.
 
40 min - 15 u.c.
 
Miostimulare – proces  de stimulare electrică care ajută la contractarea intensă a mușchilor prin intemediul electrozilor; fără a-i antrena mecanic. Un tratament excelent pentru a întări, tonifia și defeni mușchii, dar și pentru a arde grăsimile locale. În special se recomandă persoanelor care duc un mod de viață pasiv. Pentru rezultate maxime recomandăm un curs din 10 proceduri, cu o frecvență de 2-3 proceduri pe săptămînă.
 
40 min - 15 u.c.
- 10% la cumpararea unui curs de 10 proceduri
 
Lifting corporal cu Radiofrecvență Imperium – Cea mai nouă și unicală metodă de a aplica un lifting local zonelor problematice precum abdomen, picioare, mâini, gît sau alte zone, prin intermediul undelor de frecvență radio. Impulsurile de la aparat încălzesc local zona problematică, stimulând propria producere de collagen și elastină (care răspund de tinerețea și elasticitatea naturală a pielii).
 
Se recomandă un curs din 5-10 proceduri, o dată la 3-4 săptămîni.
 
40 min - 25 u.c.

Metode Tradiționale de Corecție și Îngrijirea Corpului

Masaj pentru corecția zonelor problematice corporale – Scopul acestei prоceduri este de a redefeni conturul ideal al corpului și de a tonifia pielea. Prin intermediul acestui masaj, specialistul nostru poate corecta zonele care sunt greu de remodelat prin intermediul dietelor și a exercițiilor fizice. La fel, masajul luptă împotriva reținerei a lichidului în țesutul adipos.
 
30 min – 20 u.c.
 
Exfolierea pielii corpului (Peeling) – O procedură foarte relaxantă și plăcută care vă lasă pielea moale și catifelată. Înlăturarea celulelor moarte de pe piele promovează producerea celulelor noi, îmbunătățește circulația locală a sângelui, crește metabolismul local al pielii. Acest proces pregătește pielea pentru următorul pas: penetrarea adâncă a ingredientelor active din masca special aleasă pentru Dvs. De asemenea  exfolierea se recomandă înainte de vacanțele la mare, cu scopul de a obține un bronz uniform și de lungă durată.
 
30 min – 25 u.c.
 
Măști pentru Corp – Visați la o siluetă suplă și la o piele netedă și catifelată? Rezultatul îl veți obține prin ritualul de aplicare a măștii potrivite, în special dupa tratamentele cu ajutorul echipamentului profesional sau după procedurile de peeling sau masaj corporal.
 
45 min – 25 u.c.
Peeling + mască + masaj – 60 u.c.

Întinerirea Tenului Feței prin Intermediul aparatelor

Lifting facial LPG – Procedura care prin intermediul liftingului LPG redă forma naturală a feței astfel reconturând . Înlătură efectiv ‘bărbia-dublă’, retenția de lichid, reduce ridurile mimice, dar și îmbunătățește luminozitatea naturală a tenului. Pielea devine fermă și uniformă. 
 
Tratamentul se efectuează prin intermediul metodei patentate a binecunoscutului producator mondial LPG- echipament remodelator a corpului și a tratării celulitei.
 
Lifting facial: 30 min - 15 u.c.
Lifting facial + mască: 50 min - 25 u.c.
 
Peeling facial cu ultra sunet – O procedură placută, complet nedureroasă care prin intermediul undelor de ultra sunet îndepărtează celulele moarte, stimulând producerea celor noi (atât de collagen cât și de elastină). Tonifiază pielea, reduce producerea în exces de sebum având efect matifiant. La fel, curăță tenul în profunzime. Ideal pentru tenul gras și problematic.
 
30 min - 20 u.c.
 
Lifting facial cu Radiofrecvență Imperium – Cea mai nouă metodă non-chirurgicală de întinerire a feței! Tratamentul cu frecvențe radio tripolare încălzește cele mai adânci țesuturi ale pielii. Aceasta ajută la contracția fibrelor de collagen și elastină, provocând biostimularea celulelor noi. Îmbunătățește remarcabil circulația sangvină care redă culoarea naturală a pielii. La fel, este foarte eficient în tonifierea pielii și înlăturarea bărbiei duble. Pentru maxime rezultate, se recomandă un curs din 4-6 proceduri, o dată la 3-4 săptămini.
 
45 min - 25 u.c.

Cosmetologie Facială Clasică

Ritualuri de îngrijiri faciale – o procedură relaxantă obligatorie care implică curățarea profundă a pielii, urmând procesul de exfoliere pentru a pregăti tenul pentru următorul pas: serumul concentrat aplicat sub masca corespunzătoare tenului. După analiza și diagnostirea pielii, Specialistul nostru, vă va recomanda tipul de îngrijire corespunzator:
  • Lifting și tonifiere
  • Anti-age (anti-îmbătrînire);
  • Îngrijirea și tratarea tenului gras și problematic;
  • Îngrijirea pielii cu hiperpigmentare și cuperoză;
  • Îngrijirea pielii hiper-sensibile;
Pentru menținerea maximă a rezultatelor de îngrijire, se recomandă frecvența tratamentelor o dată pe săptămînă.
 
Ritual de îngrijire Clasică 50 min – 25 u.c.
Ritual de îngrijire Premium 50 min – 35 u.c.
 
Curătarea manuală a feței – acest tratament constă în procesul de înlăturare a comedoanelor și a punctelor negre. Cu ajutorul gelului special care deschide porii, ajută la curățarea atraumantă a tenului. Procedura esențială pentru orice tip de ten la orice vârstă. Procedura poate fi recomandată, ca fiind de bază înaintea oricărui tip de tratament estetic și medical.
 
90 minute – 25 u.c.
Curățirea tenului problematic: 120 minute – 30 u.c.