Aquaterra Cafe

A fi mereu într-o formă  fizică  bună,  înseamnă o îmbinare corectă  a  antrenamentelor  cu un regim alimentar echilibrat. 

Pe teritoriul clubului Aquaterra Wellness & Spa se află o cafenea confortabilă, unde vom fi mereu bucuroși să Vă vedem savurând  din bucatele noastre  delicoase și sănătoase. La Aquaterra Café veți putea lua micul dejun, prînzul și cina. Noi oferim o gamă largă de băuturi răcoritoare, inclusiv sucuri naturale, fresh-uri din fructe și legume cât și cocktail-uri savuroase.

De asemenea, dorim să menționăm despre  elaborarea noului meniu al Aquaterra Wellness&Spa - o combinație încântătoare a celor mai bune feluri de mâncare a  bucătăriei europene. Ne-am străduit să Vă oferim  un meniu simplu și de calitate însă în același timp foarte original și neobișnuit bazându-ne pe  așteptările și  gusturile Dvs. rafinate. 

Prin ce se deosebește Aquaterra Cafe:

  • Preparatele noastre  sunt create  în colaborare cu specialiști în nutriție.
  • Toate  produsele sunt  exclusiv proaspete.
  • Aquaterra Café poate fi vizitat fără a fi nevoie să scoateți halatul de baie și să Vă  simțiti ca acasă.
  • Noi apreciem timpul Dvs.,  și oferim  posibilitatea de a  face pre-comanda felurilor de mâncare preferate de către Dvs.

«Pre-comanda»

În cazul în care Dvs. nu aveți timp sau nu doriți  să așteptați comanda în cafenea, Aquaterra Café oferă posibilitatea de utilizare a serviciului " pre-comanda".  Pentru a economisi timpul și  de a Vă bucura din plin de meniul nostru echilibrat, la întoarcerea Dvs.  de la  antrenament sau procedura SPA, în cafenea, comanda va fi deja pregătită.
Bine ați venit la  cel mai delicios mic dejun, prânz și cină  doar la Aquaterra Café!

Pentru comenzi sunați la numărul de telefon: (+373) 22 267-619.

BAR

Special pentru Dvs. mereu este deschis   SPA –barul și SPORT -  barul,  unde puteți să serviți băuturi răcoritoare non-alcoolice, ceai din ierburi, cafea,  sucuri naturale și smoothie -uri.